Τι λένε Μπακογιάννης και Λάλας για το επεισόδιο στο Da Capo

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2010, 18:40


Εξηγήσεις σε έντονο ύφος ζήτησε δημόσια ο γιος της Ντόρας Μπακογιάννη, Κώστας, από τον δημοσιογράφο Θανάση Λάλα σχετικά με δημοσίευμα στο περιοδικό "Veto Mag" της εφημερίδας "VETO".

Η ώρα είναι 9 το πρωί. Οι θαμώνες της πλατείας Κολωνακίου απολαμβάνουν τον πρωινό καφέ τους, διαβάζοντας εφημερίδες και συζητώντας τα θέματα της επικαιρότητας. Στα τραπέζια του Da Capo βρίσκονται οι «συνήθεις ύποπτοι» του Κολωνακίου, μεταξύ των οποίων ο δημοσιογράφος Θανάσης Λάλας με την παρέα του. Στο διπλανό τραπέζι κάθεται ο δημοσιογράφος και εκδότης Αντώνης Δελλατόλας.

Μια εξοργισμένη αντρική φωνή διακόπτει ξαφνικά τις συζητήσεις. Είναι ο Κώστας Μπακογιάννης, γιος της βουλευτού της ΝΔ, Ντόρας Μπακογιάννη, ο οποίος έχει σταματήσει μπροστά από το τραπέζι του δημοσιογράφου Θανάση Λάλα.

Ο διάλογος που ακολουθεί είναι έντονος και η φραστική επίθεση γίνεται αντιληπτή από όλους τους παρευρισκομένους στα γύρω καφέ. Ο Κώστας Μπακογιάννης ζητά από τον δημοσιογράφο τον λόγο, σχετικά με το δημοσίευμα που αφορούσε στη μητέρα του, Ντόρα Μπακογιάννη, στη στήλη του «Ψυχαναλυτή» του περιοδικού «Veto Mag» της εφημερίδας «Veto». Ο τρόπος του είναι κάτι παραπάνω από έντονος και ο δημοσιογράφος προσπαθεί να ηρεμήσει την κατάσταση. Του εξηγεί πώς έχουν τα πράγματα και παίρνει τον Κώστα Μπακογιάννη «λίγο πιο δίπλα», μακριά από τα αδιάκριτα μάτια και αυτιά των υπολοίπων, για να συζητήσουν το συγκεκριμένο θέμα.

Ακούστε πώς περιγράφει στη zougla.gr ο Θανάσης Λάλας το συμβάν:

Η zougla.gr ήρθε σε επαφή με τον κύριο Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος ωστόσο δεν θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια. Αρκέστηκε μόνο στη συνομιλία μας, να μας δηλώσει τα εξής: «Δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ δημόσια για μια κατ’ ιδίαν συζήτηση. Είπα στον κύριο Λάλα τη γνώμη μου και το θέμα έληξε εκεί».
Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2010, 19:29


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα