ΠΑΣ Γιάννινα: Οργή και αποτροπιασμός

ΠΑΣ Γιάννινα: Οργή και αποτροπιασμός

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2010, 00:06
Τη δική του απάντηση στις κατηγορίες περί στημένου αγώνα έδωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα των Ιωαννίνων εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εκφράζει την οργή και τον αποτροπιασμό της σχετικά με τα δημοσιεύματα που την θέλουν να έχει «στήσει» το παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, στο οποίο επικράτησε με 2-1.

Ο «Άγιαξ» της Ηπείρου αφήνει αιχμές στη ΓΓΑ για επιλεκτική διαρροή στον Τύπο.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, θα επιθυμούσε να εκφράσει την οργή και τον αποτροπιασμό της, σε σχέση με δημοσιεύματα που ήλθαν στο φώς σήμερα το απόγευμα, διαμέσου τηλεοπτικών εκπομπών και ιστοσελίδων. Αν και έχουμε αναγνωριστεί πολλάκις από το σύνολο του δημοσιογραφικού και αθλητικού χώρου, ως η ΠΑΕ που έχει επιλέξει το δρόμο της ακεραιότητας, της εντιμότητας και της διαφάνειας, εντούτοις βρισκόμαστε από σήμερα το απόγευμα, εμπλεκόμενοι προφανώς σε ένα πόλεμο συμφερόντων και λάσπης, με μόνο κατηγορούμενο της ομάδα μας, για το ότι έκανε το «λάθος» να είναι νικήτρια στο παιχνίδι της με τον Πανθρακικό.

Καλούμε και προκαλούμε τον οποιοδήποτε, να δει τον αγώνα που φαινόμαστε «εμπλεκόμενοι», των επτά κίτρινων καρτών, των πολλών ευκαιριών και δοκαριών σε βάρος μας, του τερματοφύλακα μας κυρίου Σικαλιά ως του καλύτερου παίκτη μας, του νοσηλευθέντος στο νοσοκομείο τερματοφύλακα της ομάδος μας κυρίου Ελευθερόπουλου, του «δολοφονικού» μαρκαρίσματος στον ποδοσφαιριστή μας κύριο Σίσιτς και να εντοπίσει οτιδήποτε το επιλήψιμο, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Εκφράζουμε την αγανάκτηση μας που και πάλι ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 γίνεται στόχος σε μια ακατανόητη συκοφαντική επίθεση σε βάρος μας. Προκαλεί εντύπωση στο πανελλήνιο, που για ακόμη μια φορά «συμβαίνει» επιλεκτική διαρροή από το γραφείο του Γ.Γ.Α., που να θυμίσουμε είχε μιλήσει για αιματοκύλισμα των Ιωαννίνων στο παιχνίδι με τον Άρη, κάτι που ήταν απολύτως αναληθές.

Τόσο πολύ ενόχλησε η νίκη μας επί του Αστέρα Τρίπολης; Είμαστε τόσο δυσάρεστοι στη SUPERLEAGUE;».

Διαβάστε επίσης:

Επιβεβαιώνει η Super League για το «στημένο» παιχνίδι
, Τρίτη, 9 Μαρτίου 2010, 20:38

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2010, 00:10


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα