«Ήμουν εκεί την ώρα της έκρηξης»

«Ήμουν εκεί την ώρα της έκρηξης»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2010, 14:04
Δήμητρα Κόκκορη
Σώθηκε από τύχη. Ο Δημήτρης Βυλλιότης, συνιδιοκτήτης διαφημιστικής εταιρείας που στεγάζεται δίπλα στα γραφεία της «Χρυσής Αυγής», μιλά στη zougla.gr για τα όσα συνέβησαν το πρωί, όταν εξερράγη η βόμβα στα γραφεία της «Χρυσής Αυγής».

Ο ίδιος κοιμόταν στο γραφείο του και δεν άκουσε τους περίοικους και τους αστυνομικούς που χτυπούσαν την πόρτα, για να βγουν όλοι οι ένοικοι έξω από το κτίριο.

Ξύπνησε, όταν άκουσε το «μπαμ» και «από κει και πέρα, τίποτα», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. «Αφού τη γλυτώσαμε, εντάξει...», προσθέτει.

Μισή ώρα μετά την έκρηξη, ο Δημήτρης Βυλλιότης, ο οποίος αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα, διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Σωτηρία», για προληπτικούς λόγους, αφού, όπως θα τον ακούσετε να λέει, είναι καλά στην υγεία του.Παραλίγο να πετάξει τη βόμβα στα σκουπίδια

Ο συνέταιρος του κ. Βυλλιότη βγήκε από το γραφείο τους, που γειτνιάζει με εκείνο της «Χρυσής Αυγής» στις 7 το πρωί. Είδε έξω από την πόρτα μία μαύρη σακούλα, θεώρησε ότι πρόκειται για σκουπίδια και έκανε την κίνηση να την πετάξει στον κάδο απορριμμάτων.

Ωστόσο, εκείνη την ώρα χτύπησε το κινητό του τηλέφωνο, ξεχάστηκε και βγήκε από το κτίριο.
Όταν επέστρεψε λίγη ώρα αργότερα, διαπίστωσε ότι τα «σκουπίδια» ήταν… βόμβα.

Διαβάστε επίσης:

Έκρηξη βόμβας στα γραφεία της «Χρυσής Αυγής»
, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2010, 08:54.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2010, 15:11


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα