Τσακώθηκε με τον σύντροφό της και οδηγούσε ανάποδα στη Συγγρού

Τσακώθηκε με τον σύντροφό της και οδηγούσε ανάποδα στη Συγγρού

Κορίνα Ασλανίδου
Αστυνομικοί έπιασαν χθες βράδυ τη Στέλλα Μπεζαντάκου να οδηγεί ανάποδα στην οδό Συγγρού… όχι της Αθήνας αλλά του Ναυπλίου!

Η τραγουδίστρια κατάλαβε πως οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα, όταν την σταμάτησαν άνδρες της αστυνομίας… Ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, έκλαιγε και ήταν ταραγμένη, καθώς λίγα λεπτά πριν είχε καυγαδίσει με τον σύντροφό της.

Μάλιστα, βρέθηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα, καθώς προσπαθούσε να βρει τον αγαπημένο της, ο οποίος την είχε παρατήσει λίγη ώρα πριν!

«Ήμουνα σε χάλια κατάσταση, έκλαιγα. Ήμουνα ταραγμένη! Έψαχνα να βρω τον σύντροφό μου, με τον οποίο είχα τσακωθεί…», δήλωσε η τραγουδίστρια στην εκπομπή «Κους - Κους». Οι αστυνομικοί ζήτησαν από την Στέλλα να τους ακολουθήσει στο αστυνομικό τμήμα και, αφού της έκοψαν κλήση 200 ευρώ, προσπάθησαν να την ηρεμήσουν, γιατί ήταν σε άσχημη ψυχολογία.

«Δεν με άφηναν να φύγω, γιατί ήμουν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, για να μην πάθω κανέναν κακό», πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Η Στέλλα Μπεζαντάκου πήγε διήμερο στο Ναύπλιο με τον αγαπημένο της και βρέθηκε στο τμήμα να την … παρηγορούν οι αστυνομικοί (όπως η ίδια δήλωσε)!

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2010, 15:40


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα
Ένας πατέρας και η μόλις 23 μηνών κόρη του κείτονται νεκροί στα λασπωμένα νερά, στις όχθες του ποταμού Ρίο Γκράντε...