Καθαρισμός του υγροτόπου Βουρκαρίου Μεγάρων

Καθαρισμός του υγροτόπου Βουρκαρίου Μεγάρων

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 7 Απριλίου 2010, 09:10
Τον καθαρισμό του υγροτόπου του Βουρκαρίου Μεγάρων έχει προγραμματίσει να κάνει την Πέμπτη 15 Απριλίου ο Συντονιστικός Φορέας των Συλλόγων για την προστασία της περιοχής, στο πλαίσιο των 8ημερων εκδηλώσεων κατά των ναρκωτικών «ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ. ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ».

Υπό την οργάνωση και το συντονισμό του περιοδικού Εικόνα και την αιγίδα του Δήμου Μεγαρέων, με τη συμμετοχή κυρίως μαθητών και μελών της Εθελοντικής Ομάδας Μεγάρων «Α.Ο. ΚΟΥΡΟΣ» το Βουρκάρι, ο μεγαλύτερος μεταναστευτικός σταθμός πτηνών στη Δυτική Αττική που παρέχει καταφύγιο σε 127 είδη πουλιών θα καθαρίσει.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στον καθαρισμό πρέπει να γνωρίζουν ότι το ραντεβού έχει οριστεί για τις 10:00 το πρωί στις 15 Απριλίου στο ιστορικό «Τείχος της Αγίας Τριάδας» στο Βουρκάρι, για ενημέρωση, περιβαλλοντική εκπαίδευση και δράση! Απαραίτητα εφόδια για τη συμμετοχή σας: κέφι, παλιά ρούχα, γαλότσες και γάντια!

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 7 Απριλίου 2010, 09:23


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα
Η σφοδρή καταιγίδα που πλήττει από την Πέμπτη την πολιτεία Μινάς Γκεραίς, στη νοτιοανατολική Βραζιλία, έχει προκαλέσει βροχοπτώσεις ρεκόρ, με αποτέλεσμα σαρωτικές πλημμύρες και...