Λογαριασμός 1.213 ευρώ στάλθηκε σε σπίτι με 2 ηλεκτρικές συσκευές!

Λογαριασμός 1.213 ευρώ στάλθηκε σε σπίτι με 2 ηλεκτρικές συσκευές!

Άφωνος έμεινε ένας συνάνθρωπός μας από το χωριό Δήμητρα του δήμου Βαρθολομιού Αμαλιάδας, όταν άνοιξε τον λογαριασμό της ΔΕΗ που του στάλθηκε σπίτι του.

Το ποσό το οποίο αντίκρισε ανερχόταν σε 1.213 ευρώ. Τραγική λεπτομέρεια στην υπόθεση, είναι ότι ο Β.Γ. διαμένει σε ένα σπίτι μόλις 20 τ.μ με τη γυναίκα του και το παιδί του, από το οποίο λείπουν ακόμα και οι βασικές ηλεκτρικές συσκευές!

Μιλώντας σε τοπική εφημερίδα, ο κ. Β.Γ. αναφέρει ότι το φτωχικό σπίτι των δύο δωματίων, όπου κατοικεί με την οικογένειά του, διαθέτει μόνο τρία φώτα, ένα ψυγείο και μια τηλεόραση. Αδυνατεί, λοιπόν, να πιστέψει ότι, ενώ ως τώρα ο μεγαλύτερος λογαριασμός που έχει κληθεί να πληρώσει δεν υπερέβαινε τα 70 ευρώ, αυτή τη στιγμή καλείται να πληρώσει το υπέρογκο αυτό ποσό!

Η περίπτωση διαρροής στην ηλεκτρική του εγκατάσταση έχει αποκλειστεί από ηλεκτρολόγο που την έλεγξε, ενώ απευθυνόμενος στη ΔΕΗ, η μόνη απάντηση που πήρε ήταν ότι ακόμα και εάν πρόκειται για λάθος, ο λογαριασμός θα πρέπει να εξοφληθεί για να μην του κόψουν το ρεύμα και από εκεί και πέρα θα προχωρήσουν σε διακανονισμό, ώστε να μην πληρώνει τους επόμενους μήνες.

Το ερώτημα που τίθεται λοιπόν είναι πώς θα μπορέσει ο άνθρωπος αυτός να πληρώσει το ποσό αυτό, ενώ δεν δύναται να παρέχει ούτε καν τα βασικά στην οικογένειά του...

Απελπισμένος σκοπεύει να απευθυνθεί στην εισαγγελέα Αμαλιάδας και να της εξηγήσει την κατάσταση, ελπίζοντας ότι η παρεξήγηση θα έχει αίσιο τέλος.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 5 Μαΐου 2010, 17:57


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα
«Παρακολουθούμε την εξέλιξη, ώστε να κάνουμε μία εκτίμηση, για να δούμε προς τα πού πάει η εκτόνωση της ενέργειας» ανέφερε στο zougla.gr ο δρ Σεισμολογίας Γεράσιμος Χουλιάρας...