Στην Κολωνία ο Γιαννούλης

Στην Κολωνία ο Γιαννούλης

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 25 Μαΐου 2010, 19:36
Παίκτης της Κολωνίας θα είναι στο εξής ο Κώστας Γιαννούλης. Ο νεαρός αμυντικός του Ηρακλή υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, διάρκειας τριών ετών, και τόνισε με δηλώσεις του ότι το εξωτερικό αποτελεί μεγάλη πρόκληση για κάθε Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Όσο για την εθνική ομάδα και τον Ότο Ρεχάγκελ, ο Γιαννούλης είπε στο «Αθλητικό Metropolis»: «Να με δει και να με καλέσει στην εθνική ομάδα». Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Με τη μεταγραφή αυτή είμαι κι εγώ ευχαριστημένος, είναι και ο Ηρακλής. Χάρισα τα μισά χρήματα και παραπάνω της χρονιάς που πέρασε, αλλά τέλος καλό όλα καλά.

Θα πρέπει τώρα να υπάρξει υπομονή και όλα θα αλλάξουν. Δεν αξίζει ο Ηρακλής, με τέτοια ιστορία και τέτοιο κόσμο, να παλεύει για την παραμονή. Κάποια παιδιά δεν είχαν πετρέλαιο για θέρμανση στο σπίτι τους και δανείζονταν από άλλους παίκτες. Ο πρώτος προπονητής που με βοήθησε ήταν ο Πεντράθα, που με καθιέρωσε ως βασικό παίκτη και του οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 25 Μαΐου 2010, 19:36


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα
Η σφοδρή καταιγίδα που πλήττει από την Πέμπτη την πολιτεία Μινάς Γκεραίς, στη νοτιοανατολική Βραζιλία, έχει προκαλέσει βροχοπτώσεις ρεκόρ, με αποτέλεσμα σαρωτικές πλημμύρες και...