Ο Β. Παλαιολόγος αποκαλύπτεται…

Ο Β. Παλαιολόγος αποκαλύπτεται…

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 10 Ιουλίου 2010, 01:40
Είναι από τις λίγες φορές που ο Βασίλης Παλαιολόγος αποκαλύπτει μικρά «μυστικά» για εκείνον.

Ο ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Down Town» για τις δουλειές που έχει κάνει στο παρελθόν, προτού ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Έχω περάσει από αρκετές δουλειές πριν ασχοληθώ με την υποκριτική (ναι έχω ρίξει μπετά και τέτοια), έχω δουλέψει στο τεχνικό προσωπικό του ΟΤΕ, σε ταβέρνα αλλά και σε νυχτερινό κέντρο, έχω επίσης κάνει ιδιαίτερα σε παιδάκια δημοτικού. Και τι δεν έχω κάνει».

«Η πρώτη μου δουλειά ως ηθοποιός ήταν στους «Δυο Ξένους». Στα 28 μου! Στις σχέσεις μου ζηλεύω λίγο. Αλλά θέλω και το χώρο μου γιατί πνίγομαι. Αν πάντως βρει τα κουμπιά μου, η γυναίκα μπορεί να με κάνει ότι θέλει».

«Στις σχέσεις μου ζηλεύω λίγο. Αλλά θέλω και το χώρο μου γιατί πνίγομαι. Αν πάντως βρει τα κουμπιά μου, η γυναίκα μπορεί να με κάνει ότι θέλει».

Και κλείνει τη συνέντευξή του λέγοντας: «Λατρεύω το νερό και τη θάλασσα. Γι’ αυτό αντί για γυμναστήριο πηγαίνω κολυμβητήριο δυο με τρεις φορές την εβδομάδα. Το μεγαλύτερο ελάττωμά μου είναι μάλλον ότι είμαι πιεστικός και ανυπόμονος. Αν θέλω κάτι δεν μπορώ να περιμένω».

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 10 Ιουλίου 2010, 02:06


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα