Έχασε τον σκύλο που «μιλάει»!

Έχασε τον σκύλο που «μιλάει»!

«Αγαπητοί φίλοι στη zougla.gr,
Αν ψάξετε για το εξυπνότερο σκυλί του κόσμου θα βρείτε ίσως ότι καταλαβαίνει περίπου 340 λέξεις! Λοιπόν ο σκύλος μου όχι μόνον καταλαβαίνει απταίστως Ελληνικά (πάνω από 1.000 λέξεις) αλλά και μιλάει! Ίσως ο μόνος που απαντάει γνωρίζοντας τι λέει! Σκυλιά που μιλάνε υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι αν ξέρουν τι λένε. π.χ. "μαμά", ή "i love my mama".

Ο λόγος που σας γράφω είναι γιατί είστε η τελευταία μου ελπίδα. Ίσως τη δημοσίευση σας την δει κάποιος που τον έχει εντοπίσει και μπορεί να μου υποδείξει που βρίσκεται. Ο σκύλος μου είναι εξωπραγματικός! Δεν πιστεύει εύκολα ο κόσμος ότι ένα σκυλί μιλάει, η ότι είναι ελληνικό το εξυπνότερο σκυλί του κόσμου - αν είναι! Εξ άλλου έχω αρκετά βίντεο (και μάρτυρες) να δείξω και να αποδείξω όσα υποστηρίζω!

Ο ταλαντούχος Sony που χάθηκεΜερικά από τα απίστευτα που μου έκανε είναι τα εξής: Έβρισκε γυαλιστερές,(αφού του έδειξα τα σημάδια κατά την διάρκεια της άμπωτης) και τις έβγαζε!
Έφερνε χταπόδια (δυο), το πρώτο ψάχνοντας για γυαλιστερές έτσι έμαθε και το όνομα χταπόδι, το δεύτερο μετά από εντολή!!
Στο ίδιο μέρος μου βρήκε νόμισμα του 900 μ.Χ.(υπάρχει ιστορία εδώ!) σκάβοντας στην παράλια στα βότσαλα και παρακούοντας εντολή να φέρει ένα αγγουράκι της θάλασσας που ήταν μισό μέτρο από το νόμισμα!

Ήταν το τελευταίο του δώρο! Μου είχε βρει και ένα ζευγάρι σαγιονάρες (είχα ακριβώς της ίδιες) ενώ κολυμπούσαμε, και τις άφησε δίπλα στην πετσέτα… Βρήκε κλειδιά κυνηγού στο βουνό (τα είχε χάσει στο κυνήγι). Έβρισκε κλειδιά αγνώστων χωρίς να τα έχει μυρίσει ή να τα έχει ξαναδεί ή να τα γνωρίζει σε τουλάχιστον 70 φορές! Πολλοί μάρτυρες υπάρχουν για να σας το επιβεβαιώσουν!

Φαντασθείτε ότι στην αρχή του έλεγα να ψάξει αλλά επειδή το έκανε πολλές φορές στο τέλος δεν χρειαζόταν ούτε αυτό! Του σφύριζα, ερχόταν, έβρισκε τα κλειδιά και τα έφερνε! Χωρίς να πω λέξη! Το ότι μίλαγε ήταν το λιγότερο!

Ερχόντουσαν από διάφορα μέρη της Ελλάδας να το δουν! Παίχτηκαν στοιχήματα από αυτούς που τον γνώρισαν με άλλους που δεν πίστευαν αυτά που άκουγαν! Το μόνο σκυλί να καταλάβαινε χρονικές εντολές, καθώς σύμφωνα με τους ειδικούς κανένα ζώο δεν μπορεί να τις αντιληφθεί. Αν ρωτούσατε αυτούς που τον γνώρισαν θα ακούγατε πολλές ιστορίες... Ο σκύλος επί 11 χρόνια ήταν πάντα μαζί μου και η θέση του από το κρεβάτι μου είναι 1,5 μέτρο. Τον είχα από ενός μηνός!

Είμαι 51 χρονών, χωρίς παιδιά και δεν έχω κλάψει τόσο για τίποτα στην ζωή μου! Αν είχε πεθάνει θα το έπαιρνα απόφαση αλλά ξέροντας ότι ζει, υποφέρω. Δεν μπορώ να τον φανταστώ κλεισμένο σε ένα κλουβί! Είναι το πρώτο που έρχεται στο μυαλό μου όταν ξυπνώ, και το τελευταίο πριν με πάρει ο ύπνος! Ζω κυριολεκτικά με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην βάση του λαιμού μου! Αυτό το Πάσχα δεν θα το ξεχάσω ποτέ!

Ακούστε τον Σόνυ να μιλά στο παρακάτω video. Η λήψη στο πρώτο είναι από το μόνιτορ του υπολογιστή με το κινητό. Δώστε λίγο χρόνο στα αφτιά σας να προσαρμοστούν στην ομιλία του μόνο!

Χάθηκε η εκλάπη στις 5 Φεβρουαρίου 2010, όλα συνέβησαν μέσα σε 3 λεπτά! Δεν έχει φύγει ποτέ! Μόνο μια φορά πριν 5 χρόνια για 2-3 ώρες, λόγω ζευγαρώματος. Δεδομένης της εξαιρετικής του νοημοσύνης, υπάρχει ρίσκο να πεθάνει από κατάθλιψη κι εγώ μαζί του! Έχει περάσει βαριά πνευμονία, διάφορες ασθένειες, δηλητηριάσεις, χτύπημα από Ι.Χ. και ευτυχώς πάντα επιβίωνε. Όλα αυτά σας τα περιγράφω για να καταλάβετε λίγο την σχέση μας.

Εγώ γι' αυτόν κι' αυτός για μένα! Σχέση αίματος - δακρύων! Στα 11 χρόνια του δεν έλειψε ποτέ από δίπλα μου! Το ότι μιλά και η βλακεία μου να τον βάλω στο youtube ίσως είναι η αιτία όλων των κακών! Όσο για την ομιλία ας ξέρουν, αν τον έκλεψαν γι’ αυτόν τον λόγο, ότι δύσκολα μιλά σ' εμένα, δυσκολότερα μπροστά σε τρίτους, ποτέ χωρίς εμένα παρών! Εμένα έπρεπε να απαγάγουν, αν ήθελαν να τον ακούσουν!

Αν δεν τον βρω θα χαθεί η πιθανότητα να γίνει γνωστή, βάσει ατράνταχτων στοιχείων, η απίστευτη δυνατότητα νόησης των ζώων, μετά φυσικά και από 11αχρονης εκπαίδευσης. Να τους κάνω να σχίσουν τα βιβλία τους! Με ανοησίες τύπου, μνήμη 4 λεπτών και μη κατανόησης χρονικών εντολών, αλλά και ότι περιορίζονται στις περίπου 300 οι εντολές για τον σκύλο! Το όσο ζω μαθαίνω δεν ισχύει για τα ζώα;».

Αν γνωρίζετε που είναι ο Sony επικοινωνήστε με τον κ. Σπύρο στο 6997043680.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 13 Ιουλίου 2010, 03:38


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα
Στις 16.30 ολοκληρώθηκε η πορεία του «μπλοκ» με την αιματοβαμμένη σημαία του Πολυτεχνείου, μπροστά από την πρεσβεία των ΗΠΑ...