Νέος επικεφαλής για το ευρωπαϊκό λόμπι στην FeDSA

Νέος επικεφαλής για το ευρωπαϊκό λόμπι στην FeDSA

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2010, 14:57
Η FeDSA διόρισε τον Maurits Bruggink ως το νέο Executive Director. Ο κος Bruggink θα ηγηθεί του ευρωπαϊκού λόμπι της βιομηχανίας, που βρίσκεται σε κρίσιμο στάδιο μετά την αντικατάσταση της Οδηγίας του 1985 για την απευθείας πώληση. Θα διευθύνει το γραφείο του FeDSA στις Βρυξέλλες και θα αναφέρεται στον πρόεδρο του διοικητικού συμβούλιου του FeDSA’ Philippe Jacquelinet, CEO της γαλλικής Εταιρείας Captain Tortue.

“Μετά τον διορισμό του καθηγητή Jules Stuyck ως διαχειριστή του ευρωπαϊκού κώδικα τον περασμένο Μάιο, είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα έχουμε έναν έμπειρο στις κυβερνητικές υποθέσεις επαγγελματία όπως ο Maurits, στην ομάδα της FeDSA” είπε ο Philippe Jacquelinet, “Ένας νέος νόμος που αφορά στον τομέα μας θα παρουσιαστεί σύντομα και θέλουμε να λάβουμε σοβαρά υπ' όψιν μας όλες τις ανησυχίες της βιομηχανίας. Η FeDSA υποστηρίζει μία πλήρως εναρμονισμένη νομοθεσία για τον τομέα μας, μεγιστοποιώντας τις ευκαιρίες για την εσωτερική αγορά. Αυτό είναι εξίσου καλό για τις εταιρείες και τους καταναλωτές και θα δημιουργήσει πολλές νέες θέσεις εργασίας“.

“Θα είναι πολύ ευχάριστο να εργάζομαι στο πλαίσιο μίας νέας, πιο αποτελεσματικής δομής της ομοσπονδίας, όπως αυτή εγκρίθηκε από τα μέλη μας στο τέλος της περασμένης χρονιάς” πρόσθεσε ο Maurits Bruggink, “Τα μέλη μας δικαιούνται την καλύτερη εκπροσώπηση στην κυβέρνηση, διότι η απευθείας πώληση έχει να προσφέρει πολλά, ιδιαίτερα σε εποχές οικονομικής δυσχέρειας.”

Ο Ολλανδός Maurits Bruggink, 47 ετών, είναι απόφοιτος του Leiden University και στη διάρκεια της καριέρας του έχει αναλάβει διάφορες στρατηγικές θέσεις και ρόλους προώθησης συμφερόντων σε πολλές εταιρείες και εμπορικούς οργανισμούς στις Βρυξέλλες. Εκτός από τη μητρική του γλώσσα, μιλάει άπταιστα Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά και Ισπανικά. Ο Maurits Bruggink ανέλαβε τη θέση του στις 16 Αυγούστου 2010.

Η Ομοσπονδία του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Απευθείας Πώλησης FeDSA (www.fedsa.eu) είναι το κορυφαίο αντιπροσωπευτικό σώμα του τομέα της απευθείας πώλησης, τα μέλη του οποίου περιλαμβάνουν 27 ευρωπαϊκούς συνδέσμους απευθείας πώλησης (DSA), 22 από τους οποίους ανήκουν σε χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η FeDSA εκπροσωπεί απευθείας μέσω των ενεργών μελών της και εμμέσως μέσω των εθνικών συνδέσμων, περισσότερες από 1,000 εταιρείες απευθείας πώλησης, με ετήσιες πωλήσεις που υπερβαίνουν τα 20 δις ευρώ και τα 12 εκατομμύρια ανεξαρτήτων πωλητών.

Η απευθείας πώληση αφορά στην προώθηση των καταναλωτικών αγαθών και υπηρεσιών απευθείας στους καταναλωτές, μέσω της προσωπικής επικοινωνίας, στο σπίτι τους, σε σπίτια άλλων, στο χώρο εργασίας ή σε άλλη μέρη εκτός των καταστημάτων λιανικής πώλησης. Η απευθείας πώληση είναι αποτέλεσμα της επεξήγησης και του δειγματισμού από πωλητές που είναι γνωστοί ως πωλητές απευθείας πώλησης.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2010, 15:42


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα
Η σφοδρή καταιγίδα που πλήττει από την Πέμπτη την πολιτεία Μινάς Γκεραίς, στη νοτιοανατολική Βραζιλία, έχει προκαλέσει βροχοπτώσεις ρεκόρ, με αποτέλεσμα σαρωτικές πλημμύρες και...