Ενημέρωσαν τον Κ. Παπούλια για τη διαμαρτυρία τους

Ενημέρωσαν τον Κ. Παπούλια για τη διαμαρτυρία τους

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2010, 16:24
Με ένα πανό που έγραφε «ΟΧΙ μεταλλεία στην Οίτη» υποδέχθηκαν εκπρόσωποι φορέων και οικολογιών οργανώσεων τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στον Γοργοπόταμο με σκοπό να τους επιδώσουν την επιστολή για τη σωτηρία της Οίτης.

«Δεν υποκύπτουμε σε ψευτοδιλήμματα και εκβιαστικές πιέσεις. Δεν συναινούμε στην καταστροφή του βουνού που μας δίνει ζωή, ενώ πολύ περισσότερες θέσεις εργασίας θα μπορούσαν να εξασφαλισθούν για παράδειγμα με μια μονάδα ανακύκλωσης αλουμινίου. Δεν θα επιτρέψουμε να εξαγοράσουν κάποιοι το μέλλον και την αρχοντιά του τόπου μας» ανέφεραν οι εκπρόσωποι των οργανώσεων.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρέθηκε σήμερα στα Δυο Βουνά στον Αγ. Νικόλαο, για να γιορτάσει, μαζί με τους μεταλλωρύχους της ΕΛΜΙΝ, την προστάτιδά τους Αγία Βαρβάρα.

Αρχικά ένας εκπρόσωπος της Προεδρίας προσπάθησε να πείσει τους συγκεντρωμένους να αποχωρήσουν, λέγοντας τους ότι θα ενημερώσει αυτός τον πρόεδρο, αλλά οι εκπρόσωποι των φορέων επέμεναν. Τελικά ο πρόεδρος του Ομίλου Φίλων του Δάσους, Πάρης Φούντας, του επέδωσε την επιστολή και τον ενημέρωσε για τον αγώνα σωτηρίας της Οίτης.Πηγή: lamiareport.gr

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2010, 16:42


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα