Εγκαινιάστηκε κινητή μονάδα υγείας για τους άπορους

Εγκαινιάστηκε κινητή μονάδα υγείας για τους άπορους

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2010, 20:55

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος και ο υπουργός Υγείας,κ. Ανδρέας Λοβέρδος, εγκαινίασαν σήμερα την κινητή μονάδα πρωτοβάθμιας υγείας που βρίσκεται στο προαύλιο του Καθεδρικού Ναού Αθηνών.

Η νέα αυτή πρωτοβουλία που εντάσσεται στο πλαίσιο του μνημονίου που έχουν υπογράψει Αρχιεπισκοπή και υπουργείο Υγείας, έρχεται να καλύψει το κενό που υπάρχει στον κρίσιμο τομέα της υγείας για χιλιάδες συνανθρώπους μας που δεν έχουν περίθαλψη, είναι άποροι και συχνά δεν έχουν ούτε στέγη.

Δώδεκα εθελοντές γιατροί παρέχουν τις φροντίδες τους στους αναξιοπαθούντες, ενώ το Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», διατίθεται για δωρεάν εργαστηριακές εξετάσεις αυτών των ανθρώπων.

Ως το τέλος Ιανουαρίου άλλωστε θα διατεθεί μία ακόμη κινητή μονάδα, και οι δύο πλέον θα βρίσκονται σε προαύλια ναών και χώρους ενοριών και θα παρέχουν τη φροντίδα τους στους απόρους. Ο κ. Λοβέρδος, άλλωστε εξήρε την προσπάθεια της αρχιεπισκοπής και του ίδιου του κ. Ιερώνυμου για την επίσπευση της υλοποίησης του συγκεκριμένου έργου.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2010, 20:55


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα
Η σφοδρή καταιγίδα που πλήττει από την Πέμπτη την πολιτεία Μινάς Γκεραίς, στη νοτιοανατολική Βραζιλία, έχει προκαλέσει βροχοπτώσεις ρεκόρ, με αποτέλεσμα σαρωτικές πλημμύρες και...