ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΝΕΛΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ KOUNELOSFAXTIS.BLOGSPOT.COM

ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΝΕΛΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ KOUNELOSFAXTIS.BLOGSPOT.COM

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010, 05:53
Αναπάντεχη τροπή πήραν αργα σημερα το βραδυ οι έρευνες της δίωξης ηλεκτρονικου εγκλήματος κατα την ανάλυση των ηλεκτρονικών ίχνων του ιδιοκτήτη του Βlog kounelosfaxtis.blogspot.com οπου συγκλόνισε χιλίαδες φιλόζωους σε όλη την Ελλάδα. Μιλάμε φυσικά για την περίπτωση του κτηνώδους βασανιστή και δολοφόνου μικρών αθώων κουνελιών, ο οποίος αποτύπωνε τα σαδιστικά "κατορθώματά" του σε βίντεο και δημιούργησε μάλιστα το συγκεκριμένο blog στο ίντερνετ όπου τα δημοσίευε..

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η δράστης φέρεται να ειναι η διαχειρίστρια της μεγαλύτερης φιλοζωικής σελίδας στο Facebook υπο το όνομα: "ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ (ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ)" με πάνω από 240.000 μέλη!!!. Μάλιστα η συγκεκριμένη "κυρία" εχθες το βράδυ στοχοποιουσε μέλη του γκρούπ της σαν δράστες της επίθεσης στα ανυπεράσπιστα ζωάκια με στοχο ασφαλώς να αποπροσανατολίσει τις έρευνες. Μάλιστα η συγκεκριμένη βασανιστης μικρων ζώων που τα κατορθώματα της μας θύμισαν τα βασανιστηρια των ναζι του '40, φερεται οτι ειναι σεσημασμενη καθώς και στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για κακοποίηση μικρών ζώων

Το συγκεκριμένο group της έδινε μαλλον την κάλυψη που εκείνη χρειαζόταν για να πραγματοποιεί απερίσπαστα τις αρρωστημενες ορέξεις της. Η σοφη παροιμια του λαού όμως "Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίροντε" φαινεται οτι ίσχυσε και σε αυτη την περίπτωση όπου τον λογο πλέον θα έχει η δικαιοσύνη. Ίσως το μεγαλύτερο μάθημα για όλους μας θε πρεπει να ειναι το ότι δεν μπορούμε να εμπιστευόμαστε κανέναν στον απρόσωπο κόσμο του Ίντερνετ.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010, 05:53


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα