Νεκρός φυγόδικος για 15 χρόνια μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας

Νεκρός φυγόδικος για 15 χρόνια μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 4 Ιανουαρίου 2011, 14:22
Μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας, παρουσία εισαγγελέα, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις 12:50, στο χωριό Αρχοντική του Ρεθύμνου της Κρήτης εντοπίστηκε ο φυγόδικος επί μία 15ετία Βαγγέλης Σελιανάκης, ο οποίος διέμενε στο σπίτι της φίλης του μαζί με την κόρη της.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. του ζήτησαν να παραδοθεί, εκείνος - που είχε καταδικαστεί για μια υπόθεση βεντέτας και όπως λέγεται είχε σε βάρος του τον μισό ποινικό κώδικα (δολοφονία, απόδραση από τις φυλακές Αλικαρνασσού κ.ά.) - προσπαθώντας να διαφύγει της σύλληψης, απάντησε χρησιμοποιώντας το όπλο του.

Οι αστυνομικοί ανταπάντησαν στα πυρά του σεσημασμένου εγκληματία. Όταν μπήκαν στο σπίτι, τον βρήκαν νεκρό από σφαίρα στο κεφάλι. Ο ιατροδικαστής θα διαπιστώσει το αν ο δράστης αυτοκτόνησε ή αν τραυματίστηκε θανάσιμα από τις σφαίρες των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ..

Ο Βαγγέλης Σελιανάκης στις 16 Αυγούστου 1994 είχε σκοτώσει τον 24χρονο Κώστα Μουζουράκη, στο Πάτημα Αποκορώνου, λόγω κτηματικών διαφορών. Επιχείρησε να διαφύγει στον Καναδά, αλλά συνελήφθη τον Φεβρουάριο του 1995 στο αεροδρόμιο και έναν χρόνο αργότερα καταδικάστηκε σε ισόβια. Ωστόσο, τον Ιούλιο του ίδιου χρόνου είχε αποδράσει από τις φυλακές Αλικαρνασσού και έκτοτε αναζητούνταν.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 4 Ιανουαρίου 2011, 15:35


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα