Πάγκαλος Vs Ελεύθερος Τύπος

Πάγκαλος Vs Ελεύθερος Τύπος

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2011, 19:20
Βαρείς χαρακτηρισμούς τόσο κατά όσων κατέγραψαν την ομιλία του στην Οξφόρδη όσο και κατά της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος που αναπαρήγαγε τις πληροφορίες αλλά και των αναγνωστών της χρησιμοποίησε ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά τη συνεδρίαση της διυπουργικής επιτροπής για το ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

«Κάτι φοιτητές του κώλου από την Οξφόρδη έκοψαν αποσπάσματα από τα όσα είπα και αυτά τα ζώα στον Ελεύθερο Τύπο τα παρουσίασαν όπως ήθελαν. Απορώ. Απορώ πιο πολύ όχι μόνο με τα ζώα του Ελεύθερου Τύπου, αλλά και με τα ζώα που τον διαβάζουν» ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης.

Από την πλευρά της, η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος σε ανακοίνωσή της σημειώνει: «οι χαρακτηρισμοί του κ. Πάγκαλου αντανακλούν το ήθος και την προσωπικότητά του. Είναι πλέον θέμα του πρωθυπουργού να δει τι θα κάνει με τον ανεκδιήγητο και καθ' έξιν υβριστή αντιπρόεδρό».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2011, 19:20


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα
Η στρατηγική θέση της Τουρκίας δεν μπορεί να συνιστά άλλοθι για την ανοχή παραβατικής συμπεριφοράς, που αντιβαίνει τους κανόνες του διεθνούς δικαίου υπογράμμισε η πρόεδρος της αμερικανικής Βουλής...