Η απάντηση του Παπακαλιάτη

Η απάντηση του Παπακαλιάτη

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα το πρωί ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος μίλησε για το ξεκίνημα της καριέρας του, που μετράει 20 χρόνια, αλλά και για τα επαγγελματικά του σχέδια. Δεν παρέλειψε φυσικά να δώσει και την απάντησή του στον Χρήστο Λούλη.

«Ξεκίνησα στα 16 μου και πριν από λίγες μέρες έγινα 36. Δουλεύω 20 χρόνια. Η πρώτη μου δουλειά ήταν ''Οι Φρουροί της Αχαΐας''».

Όσο για το σχόλιο του Χρήστου Λούλη, που τον χαρακτήρισε τηλεοπτικό ηθοποιό, είπε: «Η δική μου άποψη είναι πως δεν πιστεύω ότι υπάρχει θεατρικός ηθοποιός και τηλεοπτικός ηθοποιός. Υπάρχει ο ηθοποιός, ο οποίος μπορεί να είναι καλός ή κακός. Φυσικά, είναι επιλογή του καθενός πού θα νιώσει καλύτερα, πού μπορεί να αισθανθεί καλύτερα. Δεν είμαι υπέρ της διακρίσεως των ηθοποιών σε κατηγορίες, και, αν θέλετε την άποψή μου, πιστεύω πως πηγάζουν από πολλά κόμπλεξ και συμπλέγματα που δεν πετύχανε σε κάποιους χώρους. Για τον Χρήστο συγκεκριμένα θεωρώ πως κάνει λάθος και πως όλα αυτά είναι μπούρδες. Παίζει και πολύ σημαντικό ρόλο το πού τα είπε. Επειδή έχω συνεργαστεί μαζί του, ξέρω πως είναι αξιόλογος ηθοποιός. Δεν καταλαβαίνω γιατί να έχουμε την ανάγκη να δημοσιεύουμε την άποψή μας, να κρίνουμε και να αφορίζουμε κόσμο, δεν μπορείς να θέλεις να είσαι μακριά από αυτό τον τρόπο ζωής και να πηγαίνεις και να μιλάς σ’ ένα περιοδικό lifestyle».

Τέλος, απάντησε σε ερωτήσεις για τα επαγγελματικά του σχέδια: «Ούτε φέτος ούτε του χρόνου θα κάνω κάτι στην τηλεόραση. Αυτό που θέλω να κάνω είναι ο κινηματογράφος. Δεν ξέρω ακόμα πώς θα εξελιχθεί, θα ξεκινήσει κωμωδία, αλλά πάντα έχει και δράμα».

Διαβάστε επίσης: Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Κατηγορεί την τηλεόραση
Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου 2010

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου 2011, 14:32


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα
Επεισόδια σημειώθηκαν στο Σύνταγμα όπου πραγματοποιήθηκε το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Όλα ξεκίνησαν όταν διαδηλωτές επιχείρησαν να ανέβουν...