Αλέξης Γεωργούλης: Επιμένει στο όνειρο

Αλέξης Γεωργούλης: Επιμένει στο όνειρο

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2011, 09:48
Ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε για την καριέρα του στο Λος Άντζελες αλλά και για το πώς περνάει στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Ο Έλληνας ηθοποιός εξήγησε την απόφασή του να φύγει από την Ελλάδα: «Η απόφασή μου πάρθηκε με ένστικτο. Δεν σκέφτηκα τίποτα. Ένιωθα την ανάγκη να κάνω κάτι περισσότερο στην υποκριτική. Ήθελα να πάω σε ένα μέρος, όπου το ταβάνι θα είναι πάρα πολύ ψηλά, δεν μπορείς να το δεις» ενώ για το μέλλον του στην πόλη των Αγγέλων είπε:

«Σκοπεύω να μείνω κι άλλο στο Λος Άντζελες. Επειδή μου αρέσει το κλίμα και το πώς δουλεύουν, θα ήθελα να προσαρμοστώ, γιατί μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει τίποτα για δουλειά».

Το διάστημα που βρίσκεται εκεί έχει γνωρίσει πολλούς διάσημους ηθοποιούς, ενώ μίλησε για τη σχέση του με τον Τομ Χανκς: «Φίλοι δεν μπορώ να πω ότι είμαστε. Έχουμε τυπικές σχέσεις. Καθόμαστε και λέμε δύο αστεία, αλλά τίποτα παραπάνω. Όπως δηλώνει, πάντως, ο Τομ Χανκς νιώθει πιο Έλληνας από τους Έλληνες».

Τέλος, μίλησε για την προσωπική του ζωή και για το ενδεχόμενο να παντρευτεί: «Ποτέ μην λες ''ποτέ'' και πάντα μη λες ''πάντα''. Νομίζω ότι πρέπει να βρεθεί η κατάλληλη για να παντρευτώ. Αυτό, όμως, έχει να κάνει με τις συγκυρίες».

ΠΗΓΗ: Yupi


Διαβάστε επίσης: Τι απαντά για το νέο του λουκ;

Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2011

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2011, 09:48


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα