Αεροσυνοδοί από το τρίτο φύλο

Αεροσυνοδοί από το τρίτο φύλο

Είστε τρανσέξουαλ; Αν ναι, προσλαμβάνεστε!

Μπορεί να φαίνεται περίεργο, όμως αυτό θα είναι -μεταξύ άλλων- ένα επιθυμητό προσόν για την πρόσληψη αεροσυνοδών της νέας αεροπορικής εταιρείας της Ταϊλάνδης «P C Air».

Στη δοκιμαστική αυτή περίοδο, η εταιρεία έχει προσλάβει ήδη τρία… «κορίτσια», ενώ το υπόλοιπο πλήρωμα αποτελείται από γυναίκες και άνδρες. Σύντομα, αναμένεται να προστεθούν και άλλοι υπάλληλοι από το τρίτο φύλο.

Παράλληλα είναι αξιοπερίεργο το γεγονός ότι οι τρανσέξουαλ αεροσυνοδοί δεν θα κυκλοφορούν «incognito». Αντιθέτως, απαιτώντας ίσες ευκαιρίες, θα διαφημίζουν το όνομα που υιοθέτησαν μετά την επέμβαση αλλαγής φύλου, φορώντας μία χαρακτηριστική κονκάρδα χρυσού χρώματος. Με αυτό τον τρόπο, θα δείχνουν την ταυτότητά τους και το… φύλο τους όχι μόνο στους επιβάτες αλλά και στην εταιρεία.

Ανάμεσα στους επιτυχημένους υπαλλήλους είναι και ο 25χρονος Thanyarasmi Siraphatphakorn, νικητής του διαγωνισμού ομορφιάς για τρανσέξουαλ, «Μις Τίφανι» του 2007.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2011, 14:24


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα
Σαράντα εννέα μετασεισμικές δονήσεις έχουν σημειωθεί μέχρι τις 06.00 από τον ίδιο εστιακό χώρο του χθεσινού σεισμού στη Μαγούλα. Η μετασεισμική...