Θα σώσει την χρονιά η Τατιάνα;

Θα σώσει την χρονιά η Τατιάνα;

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 6 Μαρτίου 2011, 10:09
Τα ποσοστά μετρήσεων της Nielsen έδειχναν μονοψήφια τα νούμερα της Τατιάνας Στεφανίδου τον τελευταίο καιρό. Οι ιθύνοντες του SΤΑR έκαναν ότι μπορούσαν για να ανεβάσουν την τηλεθέαση αλλά τα νούμερα παρέμειναν στην ίδια πτωτική τάση.

Η γνωστή παρουσιάστρια δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια. Αποφάσισε να αλλάξει τη δομή της εκπομπής της και να προβεί σε μια μεταγραφή ματ, του γνωστού σεναριογράφου Παναγιώτη Καποδίστρια, τον οποίο «έκλεψε» από το MEGA, ώστε να εξασφαλίσει πια την πρωτιά στην απογευματινή ζώνη. Ο ίδιος, επέλεξε τους καλύτερους φοιτητές της σχολής σεναρίου «Tabula Rasa» που διατηρεί, και τους έδωσε την ευκαιρία να γράψουν τα πρώτα σενάρια της νέας στήλης του «Αξίζει να το ζεις».

Ο ίδιος κράτησε την επιμέλεια των σεναρίων και τη σκηνοθεσία στις εν λόγο ταινίες μικρού μήκους που εδώ και μερικές βδομάδες παρουσιάζονται, κάνοντας τα μηχανάκια της Nielsen να αποδίδουν -τη συγκεκριμένη ώρα προβολής-, ποσοστά μέχρι και 21%. Και ακόμα είναι η αρχή...

Αξίζει να σημειωθεί πως ο σταθμός τρίβει τα μάτια του από την ξαφνική άνοδο της τηλεθέασης και οι ιθύνοντες σκέφτονται να εμπιστευθούν στον Παναγιώτη Καποδίστρια, από τη νέα σεζόν, τη δική του ώρα στην απογευματινή ζώνη, ώστε τα «σενάρια ζωής» να αυτονομηθούν και να παρουσιάζονται ως ξεχωριστή εκπομπή.

Εμπρός στον δρόμο που χάραξαν οι «Οικογενειακές Ιστορίες»;

ΠΗΓΗ: Tvnea

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 6 Μαρτίου 2011, 10:09


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα