Αφόδευση σκύλου «άναψε» τα αίματα στον Μισσισιπί

Αφόδευση σκύλου «άναψε» τα αίματα στον Μισσισιπί

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 27 Μαρτίου 2011, 00:52

Δύο γείτονες στην πολιτεία του Μισσισιπί στις Η.Π.Α. πήραν τα όπλα και αντάλλαξαν πυροβολισμούς με αφορμή την αφόδευση ενός σκύλου.Ο Jerry Blasingame, 60χρονών κατηγορείται ότι πυροβόλησε τον 52χρονο Terry Tehnet ύστερα από λεκτική πρόκληση του τελευταίου κατά τη διάρκεια αντιπαράθεσης για τα περιτώματα ενός σκύλου.

Όλα ξεκίνησαν με τον Terrry Tehnet να βρίσκεται εκτός εαυτού όταν διαπιστώνει ότι ο σκύλος του πρώτου έχει αφοδεύσει στην αυλή του. Αμέσως πηγαίνει στο σπίτι του γείτονά του για να ζητήσει τον λόγο για τα “καμώματα” του σκύλου στην περιουσία του. Ο ιδιοκτήτης του σκύλου, αντί να ζητήσει συγνώμη, του είπε ότι «ήταν το λιγότερο που μπορούσε να σου κάνει, αφού προσπάθησες να τον σκοτώσεις την προηγούμενη εβδομάδα».

Ακούγωντας αυτά τα λόγια ο Terry Tehnet τον προκάλεσε λεκτικά και του είπε να πάρει το όπλο του για να λογαριαστούν. O Jerry Blasingame δέχτηκε την πρόκληση και άρχισαν να ανταλλάσουν πυροβολισμούς.

«Οι γείτονες οφείλουν να σέβονται την κατοικία και την περιουσία του καθενός. Εάν ένας σκύλος αφοδεύσει στην αυλή κάποιου, το καλύτερο που έχει να κάνει ο τελευταίος είναι να καλέσει την Αστυνομία και να μην πάρει το νόμο στα χέρια του».

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 27 Μαρτίου 2011, 00:52


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα