Βγήκε ξινή η πενθήμερη!

Βγήκε ξινή η πενθήμερη!

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 17 Απριλίου 2011, 20:30
Μία άσχημη εμπειρία έζησαν οι μαθητές της Γ’ τάξης του Λυκείου των Λουτρών Αιδηψού, οι οποίοι επισκέφτηκαν, στο πλαίσιο της 5ημερης εκδρομής τους, την Αγία Μαρίνα Χανίων.

Όπως μας καταγγέλλει γονέας μαθητή, που συμμετείχε στην εκδρομή, τα ξημερώματα της Παρασκευής, δεκάδες μαθητές έπεσαν θύματα κλοπής.

Άγνωστος, εκμεταλλευόμενος την απουσία των παιδιών από τα δωμάτια, εισέβαλε και αφαίρεσε ό,τι έβρισκε μπροστά του, όπως χρήματα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, φωτογραφική μηχανή, γυαλιά ηλίου κτλ.

Ακούστε τι δήλωσε στη zougla.gr ο πατέρας του μαθητή


Η zougla.gr επικοινώνησε με την καθηγήτρια-συνοδό, η οποία αρκέστηκε στη δήλωση: «Εμείς κάναμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες», χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το συμβάν.

Επίσης, ήλθαμε σε επαφή με τον Αστυνομικό Υπηρεσίας του Α.Τ Νέας Κυδωνίας, όπου καταγγέλθηκε το περιστατικό, ο οποίος μας το επιβεβαίωσε και μας ενημέρωσε ότι διεξάγεται έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

Ωστόσο, η τηλεφωνική μας επικοινωνία με τη διεύθυνση του Ξενοδοχείου που κατέλυσαν οι νεαροί μαθητές δεν κατέστη εφικτή, καθώς ουδείς αρμόδιος βρέθηκε να απαντήσει στις καταγγελίες.

Οι γονείς των μαθητών έκαναν αγωγή κατά του ξενοδοχείου στην ασφάλεια Χανιών και του Α.Τ Νέας Κυδωνίας, ενώ αύριο για το θέμα θα ενημερωθεί και το Υπουργείο Παιδείας.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 18 Απριλίου 2011, 00:00


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα