Η Gaga όπως δεν την έχετε ξαναδει!

Η Gaga όπως δεν την έχετε ξαναδει!

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 25 Απριλίου 2011, 17:07
Η Lady Gaga αποτελεί για πολλούς υπόδειγμα αυτοπεποίθησης και σιγουριάς, που γεμίζει τις αρένες με χιλιάδες πλήθος, με sold out εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο.

Όμως, η pop superstar έδειξε μια πιο αγνή και ευαίσθητη πλευρά της, καθώς και τις ανασφάλειές τις κατά τη διάρκεια ενός video που αφορά το Monster Ball tour της στην Αμερική.

Η 25χρονη τραγουδίστρια ξέσπασε σε κλάματα όταν μίλησε για την αναγνωσιμότητα που έχει αποκτήσει και για τους θαυμαστές της τους οποίους αποκαλεί «Μικρά Τερατάκια».

Η Stefani Germanotta, -αυτό είναι το πραγματικό της όνομα-, αισθάνεται πιεσμένη και υπεύθυνη για τους πιστούς της θαυμαστές και νιώθει μερικές φορές, όπως ένιωθε όταν ήταν έφηβη, δηλαδή αποτυχημένη!

Η Gaga λέει: «Ακόμα νιώθω σαν το αποτυχημένο παιδί στο Λύκειο και απλά πρέπει να σηκωθώ και να πω στον εαυτό μου ότι είμαι superstar για να μπορέσω να αντιμετωπίσω τις δυσκολίες της μέρας και να είμαι αυτό που θέλουν οι θαυμαστές μου να είμαι».

Και συνεχίζει: «Αλλά μερικές φορές νιώθω ότι οι άνθρωποι θέλουν να με καταστρέψουν. Δε γίνεται να καταστραφώ, δε θα καταστραφώ και ποτέ δε θα γκρεμίσετε το βασίλειό μου με τους θαυμαστές μου. Παλεύω για το κάθε παιδί που πέρασε και ένιωσε όπως εγώ».

Ευαίσθητη, αυθεντική και φιλάνθρωπη, ίσως είναι μερικά επίθετα που της ταιριάζουν γάντι!

Διαβάστε επίσης: Σε λυγμούς ξέσπασε η Gaga
Παρασκευή, 22 Απριλίου 2011

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 25 Απριλίου 2011, 17:07


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα