Η Μανωλίδου απειλεί με μηνύσεις!

Η Μανωλίδου απειλεί με μηνύσεις!

Έξαλλη είναι η 36χρονη παρουσιάστρια και μουσικός μετά την προβολή ενός σατιρικού βίντεο, με αφορμή το επίμαχο θέμα που την αναστάτωσε: «Αναληθές και προσβλητικό το βίντεο που μόλις είδα. Παρακαλώ πάρα πολύ να μην αναπαραχθεί, γιατί θα κινηθώ νομικά. Ευχαριστώ...» ήταν η νέα απάντηση που έδωσε μέσα από το twitter.

Ένα έργο του Θεόδωρου Μανωλίδη, πρώην συζύγου της Ευγενίας Μανωλίδου, δημοπρατείται στη Θεσσαλονίκη τις επόμενες ημέρες και πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως η γυμνή γυναίκα που απεικονίζεται, ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι με έναν άνδρα, είναι η ίδια η παρουσιάστρια!

Σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η μεταξοτυπία -που φέρει τον τίτλο «Συννεφιασμένος Οκτώβρης»- δημιουργήθηκε το 1995, τη χρονιά που ο Θεόδωρος Μανωλίδης παντρεύτηκε την Ευγενία Καραγιαννίδου (όπως είναι το πατρικό της).

Την απάντηση στις εν λόγω φήμες έδωσε η ίδια μέσω του twitter της: «Η μεταξοτυπία για την οποία με ρωτάτε, βασίζεται σε έργο που δημιουργήθηκε από τον καλλιτέχνη το 1980. Λυπάμαι που σας το χαλάω, ήμουν πέντε ετών» έγραψε φανερά ενοχλημένη.

ΠΗΓΗ: Yupi

Διαβάστε επίσης: Πόσα δίνετε για έναν πίνακα με τη Μανωλίδου γυμνή;

Τρίτη, 3 Μαΐου 2011

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 4 Μαΐου 2011, 09:34


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα
Καρέ-καρέ αποτυπώνεται σε βίντεο που εξασφάλισε το zougla.gr η στιγμή που ο ένοπλος δράστης ακινητοποίησε υπάλληλο περιπτέρου επί της...