Μικρή η συμμετοχή στο συλλαλητήριο

Μικρή η συμμετοχή στο συλλαλητήριο

Με μικρή συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στην Ομόνοια το συλλαλητήριο κατά των ιδιωτικοποιήσεων που διοργάνωσαν η ΓΣΕΕ η ΑΔΕΔΥ και ομοσπονδίες των εργαζομένων στις ΔΕΚΟ.

Σε δηλώσεις τους, ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Σπύρος Παπασπύρος, ο εκπρόσωπος της ΓΣΕΕ Στάθης Ανέστης και εκπρόσωποι των Ομοσπονδιών καταφέρθηκαν κατά της πολιτικής των ιδιωτικοποιήσεων και των περικοπών μισθών και συντάξεων, υποστηρίζοντας ότι χτυπούν το σύνολο της κοινωνίας και τόνισαν ότι θα υπάρξει κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Ιδιαίτερα αιχμηρός στο θέμα της νέας δανειακής συμφωνίας με την Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ., ήταν ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος που είπε χαρακτηριστικά ότι "στο μάθημα της υποταγής θα μείνουμε μετεξεταστέοι".

Στη συνέχεια τα προεδρεία των συνδικαλιστικών οργανώσεων και περίπου 1.000 διαδηλωτές πραγματοποίησαν μέσω της Σταδίου πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 4 Ιουνίου 2011, 14:43


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα
Ραντεβού για νέες δυναμικές κινητοποιήσεις δίνουν για το ερχόμενο Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, τα «Κίτρινα Γιλέκα» στη Γαλλία, καθώς θεωρούν ότι η κυβέρνηση...