Δυναμικό παρών των «Αγανακτισμένων» στη Πάτρα

Δυναμικό παρών των «Αγανακτισμένων» στη Πάτρα

Ραντεβού στις 16:00 στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα δίνουν και σήμερα οι «Αγανακτισμένοι», οι οποίοι δεν το βάζουν κάτω αφού καθημερινά βρίσκονται στην πλατεία και δίνουν το δυναμικό τους παρών.

Σήμερα οι «Αγανακτισμένοι» της Πάτρας επισκέφθηκαν τις λαϊκές αγορές για να απευθύνουν πρόσκληση συμμετοχής στους πολίτες της περιοχής.

Χθες οι «Αγανακτισμένοι» έμειναν στην πλατεία Γεωργίου μέχρι τις 03:00, καθώς έκαναν τη νύχτα μέρα με τις ανοικτές τους συνελεύσεις αλλά και με δραστηριότητες που περιείχαν ακροβάτες, ζογκλέρ στον χώρο όπου έχουν στηθεί οι δέκα σκηνές των μονίμων πλέον κατοίκων πλατείας.

Άτομα νεαρής ηλικίας και φοιτητές ήταν η πλειοψηφία των συγκεντρωμένων, που είχαν κατακλίσει το χώρο.

Παράλληλα, υπάρχει σε μόνιμη βάση το λεωφορείο στο πάνω μέρος της πλατείας, όπου εκεί έχουν αναρτηθεί σε κοινή θέα τα αιτήματα και τα συνθήματα των αγανακτισμένων πολιτών, αλλά και αποσπάσματα από ποιήματα μεγάλων ποιητών. Παράλληλα, συγκεντρώνονται υπογραφές για την ικανοποίησή τους.

Χθες μάλιστα, οι αγανακτισμένοι τοποθέτησαν στο πάνω μέρος της πλατείας καρναβαλικό άρμα που αναπαριστά τον Πάγκαλο και την Μέρκελ.
 

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 4 Ιουνίου 2011, 15:00


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα
Την περασμένη Τρίτη αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Άμεσης Δράσης και Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης συμμετείχαν σε ευρείας κλίμακας...