Τρέχει και δεν φτάνει με τις προετοιμασίες η Kim!

Τρέχει και δεν φτάνει με τις προετοιμασίες η Kim!

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2011, 21:53
Η μέλλουσα νύφη Kim Kardashian δεν έχει καμία σχέση με οποιαδήποτε άλλη bride to be. Τρέχει να μεγαλώσει την αυτοκρατορία εκατομμυρίων της οικογένειας Kardashian, έχει ν’αντιμετωπίσει την ψωρίαση, σημάδια της οποίας εμφανίστηκαν ξαφνικά στο δέρμα της από το άγχος, και μαζί με όλα αυτά να ασχοληθεί και με την προετοιμασία του γάμου της.

Σε bridal mood εδώ και καιρό, σχεδιάζει με ακρίβεια τη μεγάλη ημέρα, η οποία έχει προγραμματιστεί για το τέλος Αυγούστου. Η 31χρονη reality star αποκάλυψε πώς γυμνάζεται και τι κάνει για την ομορφιά της, ώστε να είναι κάτι περισσότερο από εκθαμβωτική την ημέρα του γάμου της.

Προκειμένου, λοιπόν, να σμιλέψει (όσο αυτό γίνεται) τη σιλουέτα της, ζήτησε τη συνδρομή όχι ενός, αλλά δυο από τους διασημότερους celebrity trainers, του Gunnar Peterson και της Tracy Anderson. H Αnderson (αγαπημένη personal trainer και της Gwyneth Paltrow) δήλωσε, ότι μαζί της η Kim κάνει ασκήσεις με βάρη για τα χέρια και dance aerobics ενώ φροντίζει συνεχώς να της αλλάζει τις ασκήσεις. Σχετικά με τη διατροφή της και προκειμένου να χωρέσει στο νυφικό, έχει κόψει όλες τις παχυντικές τροφές και τη ζάχαρη.

Όσο για το beauté της, πριν από λίγο καιρό, η Kim επισκέφθηκε το Goodform Salon στο Hollywood όπου και άνοιξε ελαφρά τον χρωματικό τόνο των μαλλιών της, προκειμένου να δει εάν είναι αυτό που θέλει για τη μεγάλη ημέρα. Και, βέβαια, η 55χρονη μητέρα της, Kris Jenner, δεν θα έμενε πίσω: επισκέφθηκε το διάσημο πλαστικό χειρουργό, Garth Fisher, προκειμένου να υποβληθεί σε face-lift για να δείχνει φρέσκια και καλοστεκούμενη την ημέρα που θα δει νυφούλα την Kim.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2011, 21:53


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα