Ανάκληση αυτοκινήτων MERCEDES-BENZ μοντέλο Actros

Ανάκληση αυτοκινήτων MERCEDES-BENZ μοντέλο Actros

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2011, 18:21
Πρόγραμμα ανάκλησης οχημάτων MERCEDES-BENZ μοντέλο Actros σειρά 930-934 εκτελεί η εταιρεία MERCEDES-BENZ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε..

Η ανάκληση περιλαμβάνει 1012 οχήματα, παραγωγής από Ιούνιο 2006 έως Νοέμβριο 2009, στα οποία ενδέχεται να τρίβεται η ηλεκτρική καλωδίωση στη βάση του εγκεφάλου κινητήρα.

Κατ’ αυτό τον τρόπο ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα στο ηλεκτρικό σύστημα του οχήματος, όπως π.χ. στη λειτουργία του κινητήρα ή στη διαδικασία αλλαγής ταχυτήτων.

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, λόγω της τριβής, ενδέχεται να προκληθεί βραχυκύκλωμα σε μη ασφαλισμένα καλώδια υπό θετική τάση και με τη βάση του εγκεφάλου κινητήρα, με κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με τα ανωτέρω θέματα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να επισκεφθούν τον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz, προκειμένου να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος στο ηλεκτρικό σύστημα και η αντικατάσταση του πώματος ασφαλείας της ράβδου μέτρησης στάθμης λαδιού, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τη Γραμμή Εξυπηρέτησης MERCEDES-BENZ στο τηλέφωνο 800 11 76000.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2011, 18:25


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα