Ανάκληση Mercedes Benz ML-Class

Ανάκληση Mercedes Benz ML-Class

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2011, 15:18
Πρόγραμμα ανάκλησης οχημάτων Mercedes Benz μοντέλα ML-Class τύπος 163 εκτελεί η Mercedes Benz ΕΛΛΑΣ.

Η ανάκληση περιλαμβάνει 562 οχήματα πρώτης γενιάς ML-Class και ημερομηνίας παραγωγής από 08/1999 έως 07/2002 (ML AMG έως 06/2004), στα οποία ενδέχεται, σε εξαιρετικές περιπτώσεις, να μην απενεργοποιηθεί το cruise control με το πάτημα των πεντάλ φρένου, λόγω ελλιπούς σήματος του διακόπτη φώτων φρένων. Αυτό εμφανίζεται στο όργανο πολλαπλών ενδείξεων με ενεργοποίηση μιας προειδοποιητικής λυχνίας.

Σε αυτή την περίπτωση, το cruise control μπορεί να απενεργοποιηθεί κανονικά μέσω του προκαθορισμένου ορίου τιμής επιβράδυνσης ή μέσω του μοχλού cruise control. Το cruise control απενεργοποιείται επίσης αυτόματα με την επίτευξη ταχύτητας κίνησης κάτω από 40 km/h.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με τα ανωτέρω θέματα.
Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να επισκεφθούν τον πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο επισκευαστή Mercedes-Benz, προκειμένου να γίνει αντικατάσταση του διακόπτη φώτων φρένων, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τη γραμμή εξυπηρέτησης MERCEDES-BENZ στο τηλέφωνο 800 11 76000.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2011, 15:29


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα