Ενημέρωση από εθελοντές υγείας στα ΚΑΠΗ

Ενημέρωση από εθελοντές υγείας στα ΚΑΠΗ

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2011, 20:16
Τα μέλη της ομάδας εθελοντισμού Tρικάλων μετέβησαν στο ΚΑΠΗ του Αγίου Βησσαρίωνος καθώς και σε οικίες ασθενών οι οποίοι δεν μπορούσαν να προσέλθουν στο ΚΑΠΗ και υπήρξε ομιλία για την αρτηριακή πίεση, για τη διαχείριση και τεχνική μέτρησης καθώς και μέτρηση σακχάρου και αρτηριακής πίεσης σε κατοίκους της συγκεκριμένης τοπικής κοινότητας.

Ο αντιδήμαρχος Υγείας του Δήμου Πύλης, Ιωάννης Κουτσονάσιος, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι: «Είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας να υπάρχουν άτομα που με μεγάλο ζήλο εθελοντικά και μόνο να θέλουν να προσφέρουν στο συνάνθρωπο.

Από την πρώτη στιγμή δημιουργήθηκε στον δήμο μας μια αξιόλογη εθελοντική ομάδα του τομέα υγείας που ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμη να βοηθήσει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Θα πρέπει όλοι μας να στηρίξουμε κάθε εθελοντική προσπάθεια, διότι μία κοινωνία πολιτών μπορεί να έχει πολλές μορφές, διάφορες όψεις, αλλά ο εθελοντισμός είναι σίγουρο ότι συγκαταλέγεται στην κορυφή και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της. Οι δράσεις θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα και σε άλλες Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Πύλης».

Πηγή: trikalanews
Eπιμέλεια: Χρήστος Μαζάνης

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2011, 20:16


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα