Ενίσχυση μελισσοκόμων του Αιγαίου με 1,2 εκατ. ευρώ

Ενίσχυση μελισσοκόμων του Αιγαίου με 1,2 εκατ. ευρώ

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2011, 21:26
Συνολικά 30 μελισσοκομικοί συνεταιρισμοί με το ποσό των 1.194.356 ευρώ επιδοτούνται με την απόφαση που υπογράφει ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Γ. Κανελλόπουλος, με θέμα: «Έγκριση των αναπροσαρμοσμένων προγραμμάτων πρωτοβουλιών των μελισσοκομικών συνεταιρισμών που δραστηριοποιούνται στα μικρά νησιά του Αιγαίου Πελάγους για το έτος 2011».

Με την εν λόγω απόφαση οι μελισσοκόμοι στα μικρά νησιά του Αιγαίου μετά την αναπροσαρμογή των προγραμμάτων που έστειλαν στο υπουργείο οι μελισσοκομικοί τους συνεταιρισμοί θα πάρουν συνολικά 1.194.356 ευρώ.

Τα χρήματα δίνονται για τη στήριξη των μελισσοκόμων όσον αφορά τα υλικά διατροφής, τη βελτίωση εμπορίας του μελιού, την αγορά υλικών συσκευασίας κ.α .

Σύμφωνα με την απόφαση, στην περίπτωση που η συνολική δαπάνη για την πραγματοποίηση των πρωτοβουλιών είναι μεγαλύτερη του συνολικού ποσού που έχει κατανεμηθεί στον Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό, το επιπλέον ποσό βαρύνει τον εν λόγω Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό.Η υλοποίηση των Προγραμμάτων Πρωτοβουλιών ολοκληρώνεται την 31η Δεκεμβρίου 2011.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2011, 21:26


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα