Συνέντευξη Τύπου της ΠΕΓΜΚΣ

Συνέντευξη Τύπου της ΠΕΓΜΚΣ

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011, 10:00
Σήμερα, Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, η Πανελλήνια Ένωση Γονέων Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων, των τεσσάρων μουσικών σχολείων (Αλίμου, Ιλίου, Παλλήνης, Πειραιά) και του Καλλιτεχνικού Σχολείου Γέρακα, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΟΛΜΕ.

Σκοπός της συνέντευξης, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, είναι να γνωστοποιήσουν τους κινδύνους που ελλοχεύουν για την ομαλή λειτουργία των σχολείων και τη συνέχιση της ύπαρξής τους, αφού από τις αρχές του 2012 θα βρίσκεται πλέον σε οριακό σημείο.

«Η σύνδεση της λειτουργίας των μουσικών και καλλιτεχνικών σχολείων με την απρόσκοπτη συνέχιση της μετακίνησης του μαθητικού πληθυσμού αυτών των υπερτοπικών - διαδημοτικών σχολείων είναι αμετάκλητα άρρηκτη» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Εκπρόσωποι ομιλητές: Η γενική γραμματέας της ΠΕΓΜΚΣ Κατερίνα Αθανασίου, ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων του Καλλιτεχνικού Σχολείου Γέρακα και μέλος του Δ.Σ. της ΠΕΓΜΚΣ: Γιάννης Ανδριανός.

Θα ακολουθήσουν τοποθετήσεις και από άλλα μέλη των Δ.Σ. των συλλόγων γονέων των τεσσάρων μουσικών σχολείων της Αθήνας και του Καλλιτεχνικού Σχολείου του Γέρακα.

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011, 10:29


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα