«Μου επιτέθηκε στέλεχος του ΛΑΟΣ την ώρα της δίκης»

«Μου επιτέθηκε στέλεχος του ΛΑΟΣ την ώρα της δίκης»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2011, 22:47
«Άστραψε και βρόντηξε» συνήγορος της πολιτικής αγωγής κ. Κ. Ντάρτης, ο οποίος μιλώντας στη zougla.gr κατήγγειλε ότι την ώρα της εκδίκασης της υπόθεσης των 39 ανδρών των ΟΥΚ οι οποίοι δικάζονται για ρατσιστικά συνθήματα που φώναξαν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2010 στην Αθήνα, δέχθηκε επίθεση από πολιτικό στέλεχος του ΛΑΟΣ.

Ο κ. Ντάρτης ανέφερε ότι ο δράστης, ο οποίος συνελήφθη αλλά κατά πάσα πιθανότητα αφέθηκε ελεύθερος, ήταν υποψήφιος στις Περιφερειακές εκλογές με το ΛΑΟΣ.

Ο κ. Φραγκούλης καταφέρθηκε εναντίον του κ. Άδωνι Γεωργιάδη, υφυπουργού Ναυτιλίας, λέγοντας «ο κ. Γεωργιάδης έχει φροντίσει ώστε οι πολιτικοί του φίλοι να αλωνίζουν στις αίθουσες του κτηρίου».

Εντύπωση προκάλεσε πάντως το γεγονός ότι ο πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ, κ. Φ. Φραγκούλης ήταν μάρτυρας υπεράσπισης των 39 κατηγορουμένων. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Φραγκούλης καρατομήθηκε από τον πρώην υπουργό Άμυνας, κ. Π. Μπεγλίτη ενώ οι κακές γλώσσες τον έφεραν και ως έτοιμο να πραγματοποιήσει πραξικόπημα. Ο πρώην αρχηγός θα καταθέσει την Τρίτη οπότε και θα συνεχιστεί η δίκη.

Ακούστε τις δηλώσεις του κ. Ντάρτη

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2011, 23:34


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα