Σοκαριστικό reality με 6χρονα μοντέλα!

Σοκαριστικό reality με 6χρονα μοντέλα!

Το reality «Toddlers and Tiaras», που προβάλλεται στην αμερικανική τηλεόραση, αφορά μικρά κοριτσάκια, από 5 έως 8 χρονών, τα οποία «αναγκάζονται» να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς ομορφιάς από τους γονείς τους για να εισπράττουν τα χρηματικά έπαθλα!

Στο τελευταίο επεισόδιο οι τηλεθεατές είδαν την ιστορία της κυρίας Holler από την Georgia των ΗΠΑ και της κόρης της Alana, η οποία είναι μόλις 6 ετών.

Η κυρία Holler παραδέχτηκε στην κάμερα πως χρησιμοποιεί διάφορα σκευάσματα για να «ανεβάζει» την κόρη της πριν από τα καλλιστεία!


Η μαμά «κοουτσάρει» την κόρη της στην πασαρέλα

Αφού δοκίμασε τα πάντα, όπως τα Pixie Stix, δηλαδή σκευάσματα με συμπιεσμένη ζάχαρη, γνωστά και ως η «κοκαΐνη των καλλιστείων», η κυρία Holler δημιούργησε το δικό της σκεύασμα.

Τον ειδικό «χυμό»!

Η άποψη της κυρίας είναι σαφής: «Πολλοί μου λένε πως ντοπάρω ένα εξάχρονο, αλλά εγώ δεν της κάνω κακό. Όλοι στα καλλιστεία έχουν έναν ειδικό χυμό. Τα κορίτσια πρέπει να είναι γεμάτα ενέργεια!»

Υπάρχει λόγος να σχολιάσουμε κάτι πάνω σε αυτό; Απολύτως κανένας.

Δείτε το βίντεο για να φρίξετε!


Επιμέλεια: Τόλης Αλεξανδρόπουλος

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2012, 09:27


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα
Έπειτα από δικομματική συμφωνία -η οποία προκάλεσε αντιπολεμικά σχόλια - 219 Δημοκρατικοί βουλευτές και 65 Ρεπουμπλικανοί την Πέμπτη ψήφισαν...