ΠΑΣΟΚ: Έληξε το Πολιτικό Συμβούλιο- Δεν υπήρξε συμφωνία

ΠΑΣΟΚ: Έληξε το Πολιτικό Συμβούλιο- Δεν υπήρξε συμφωνία

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012, 18:02
Έληξε η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και όπως φαίνεται, δεν υπάρχει μέχρι στιγμής συμφωνία.

Κατά τη συνεδρίαση, ο Ευάγγελος Βενιζέλος απείλησε πως δεν θα είναι υποψήφιος αν δεν κινηθούν άμεσα και πριν την υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης, οι διαδικασίες για την εκλογή προέδρου από τη βάση. Ο Γιώργος Παπανδρέου δέχθηκε οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας του Κινήματος να γίνουν από τη βάση και μάλιστα πριν τις εθνικές εκλογές, αλλά μετά την ολοκλήρωση του PSI και τη σύναψη της νέας δανειακής συμφωνίας. Οι υποστηρικτές του Ευάγγελου Βενιζέλου επιφυλάχθηκαν να απαντήσουν το Σάββατο.

«Καθαρές λύσεις» χαρακτήρισε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Γ. Μίχας την τοποθέτηση του κ. Παπανδρέου αναφορικά με τις διαδικασίες διαδοχολογίας για μετά την ολοκλήρωση της ανταλλαγής ομολόγων και της νέας δανειακής σύμβασης. Άποψη με την οποία συμφωνούν οι κ.κ Ανδρέας Λοβέρδος, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Άννα Διαμαντοπούλου και Γιάννης Ραγκούσης.

Ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης υποστήριξε ότι θα πρέπει να γίνει συνέδριο του κόμματος τον Ιούνιο. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το καταστατικό του Κινήματος, συνέδριο πραγματοποιείται ένα μήνα μετά την εκλογή αρχηγού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που διέρρευσαν, ο Ευάγγελος Βενιζέλος φέρεται να είπε πως ο Γιώργος Παπανδρέου έπρεπε ήδη να έχει υποβάλει την παραίτησή του.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012, 20:34


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα