Εγκρίθηκαν ομόφωνα οι διαδικασίες για την εκλογή προέδρου

Εγκρίθηκαν ομόφωνα οι διαδικασίες για την εκλογή προέδρου

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012, 00:27
Το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ ενέκρινε αργά το βράδυ της Κυριακής την πρόταση του προέδρου του και του Πολιτικού Συμβουλίου για το πολιτικό πλαίσιο και τις διαδικασίες του εσωκομματικού διαλόγου όσον αφορά στην εκλογή του επόμενου προέδρου.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της συνεδρίασης, Βασίλης Έξαρχος, «η πρόταση εγκρίθηκε με πολύ μεγάλη πλειοψηφία, σχεδόν ομόφωνα».

Στη διάρκεια των διήμερων εργασιών του Εθνικού Συμβουλίου κατατέθηκαν και άλλες, επιμέρους προτάσεις οι οποίες, όπως αποφάσισε το Εθνικό Συμβούλιο, θα τεθούν υπόψη του Πολιτικού Συμβουλίου, το οποίο θα εμπλουτίσει τα κείμενα της σημερινής απόφασης και θα προσδιορίσει τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν στο εξής μέχρι τη διεξαγωγή του Συνεδρίου.

Θα προηγηθούν οι διαδικασίες για τη σύγκληση της Προγραμματικής Συνδιάσκεψης, η εκλογή ηγεσίας και οι εθνικές εκλογές.

Παράλληλα, το Πολιτικό Συμβούλιο θα επιληφθεί των θεμάτων αυτών σε συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί μέσα στην εβδομάδα, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει οριστεί συγκεκριμένη ημέρα.

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012, 00:27


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα
Η σφοδρή καταιγίδα που πλήττει από την Πέμπτη την πολιτεία Μινάς Γκεραίς, στη νοτιοανατολική Βραζιλία, έχει προκαλέσει βροχοπτώσεις ρεκόρ, με αποτέλεσμα σαρωτικές πλημμύρες και...