Ο Μ. Βορίδης για τη διαγραφή του από το ΛΑΟΣ

Ο Μ. Βορίδης για τη διαγραφή του από το ΛΑΟΣ

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012, 16:57
«Ήταν μία πράξη συνείδησης, αρχής και σταματά εκεί» ανέφερε σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, ο διαγραφείς βουλευτής του ΛΑΟΣ, Μάκης Βορίδης, αναφερόμενος στη χθεσινή στάση του στη Βουλή να ψηφίσει υπέρ του Μνημονίου, αντίθετα με τη γραμμή του κόμματός του.

Ο ίδιος δεν έδωσε σαφείς απαντήσεις σχετικά με τα μελλοντικά του σχέδια και πολιτικές κινήσεις.

Εκτίμησε, πάντως, ότι στο πολιτικό σκηνικό θα διαμορφωθούν διαφορετικές γραμμές και πρόσθεσε ότι «θα κληθούν όλοι να πάρουν θέση- δεν υπάρχουν μεσοβέζικες θέσεις. Όλοι λένε ότι θέλουν να μείνουν σε μια τροχιά ευρωπαϊκή και επειδή το καταλαβαίνουν, πολιτικά πρόσωπα προσπαθούν να πουν και τα δύο- δηλαδή και να μείνουμε σε τροχιά ευρωπαϊκή, αλλά δεν μας αρέσει αυτό, που λένε οι εταίροι μας».

Σχολιάζοντας τις βολές του Γ. Καρατζαφέρη, όπως τις διατύπωσε σε κυριακάτικη εφημερίδα, ο Μάκης Βορίδης απάντησε λέγοντας ότι «την ημέρα της υπουργοποιήσεώς μου είχα τρία δικαστήρια και ήμουν στην Ευελπίδων. Όποιος θέλει να πει κάτι, το λέει. Όχι μισόλογα, όχι μισές κουβέντες, καθαρές κουβέντες. Σέβομαι και τιμώ τον κ. Καρατζαφέρη, έχω μια διαφωνία μαζί του πολύ σημαντική, που αφορούσε τη θέση μας στη συγκεκριμένη ψηφοφορία».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012, 17:00


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα