Πληθαίνουν οι φωνές για την αποφυλάκιση του Θ. Ηλιόπουλου

Πληθαίνουν οι φωνές για την αποφυλάκιση του Θ. Ηλιόπουλου

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2009, 13:17
Πολιτικά κόμματα και φορείς συστρατεύονται με τις «φωνές» που ζητούν την άμεση αποφυλάκιση του απεργού πείνας Θοδωρή Ηλιόπουλου, που κρατείται φρουρούμενος στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού.
 
Η ΑΔΕΔΥ, το ΠΑΣΟΚ, οι Οικολόγοι Πράσινοι καλούν να διαταχθεί η αποφυλάκισή του, κάτι που αναμένεται να ζητήσουν σήμερα και οι συνήγοροί του, με αίτηση αποφυλάκισης.
 
Ο Θοδωρής Ηλιόπουλος παραπέμπεται να δικαστεί για τρία κακουργήματα και δύο πλημμελήματα για τα επεισόδια του Δεκεμβρίου. Ο ίδιος, αρνούμενος τις κατηγορίες που του έχουν αποδοθεί, κάνει απεργία πείνας εδώ και 42 ημέρες.
 
Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη και η μεταφορά του σε κρατικό νοσοκομείο επιβεβλημένη. Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν, έχει απολέσει το 20% του σωματικού του βάρους και της μυϊκής του μάζας, με το βάρος του να φτάνει μόλις τα 47,7 κιλά.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2009, 13:17


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα
Η σφοδρή καταιγίδα που πλήττει από την Πέμπτη την πολιτεία Μινάς Γκεραίς, στη νοτιοανατολική Βραζιλία, έχει προκαλέσει βροχοπτώσεις ρεκόρ, με αποτέλεσμα σαρωτικές πλημμύρες και...