Συνελήφθησαν δουλέμποροι σε Γρεβενά και Πτολεμαΐδα

Συνελήφθησαν δουλέμποροι σε Γρεβενά και Πτολεμαΐδα

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2009, 13:34

Στα χέρια των ανδρών των διωκτικών Αρχών Γρεβενών και Πτολεμαΐδας έπεσαν έξι δουλέμποροι.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών συνέλαβαν χθες το βράδυ, στο 6ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Γρεβενών - Αμυγδαλιών, τρεις αλλοδαπούς (υπηκόους Αλβανίας). Ο ένας από τους συλληφθέντες μετέφερε παράνομα με το όχημά του τέσσερις αλλοδαπούς αλβανικής υπηκοότητας, οι οποίοι δεν είχαν ταξιδιωτικά έγγραφα. Οι άλλοι δύο συλληφθέντες διευκόλυναν τον μεταφορέα με το Ι.Χ. αυτοκίνητό τους, ως προπομποί.

Ο οδηγός του πρώτου οχήματος, αντιλαμβανόμενος τον αστυνομικό έλεγχο, ανάπτυξε ταχύτητα και αποβίβασε τους λαθρομετανάστες, οι οποίοι διέφυγαν και αναζητούνται. Οι δράστες όμως συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Γρεβενών.

Σε άλλη επιχείρηση της αστυνομίας, τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, συνελήφθησαν χθες το βράδυ από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Πτολεμαΐδας σε περιοχή της πόλης, επειδή μετέφεραν με το όχημά τους τρεις ομοεθνείς τους, που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.
 
Οι λαθρομετανάστες είχαν καταβάλει το ποσό των 300 ευρώ ο καθένας για να μεταβούν στη Χαλκιδική.
 
Οι διακινητές, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ οι λαθρομετανάστες θα απελαθούν στη χώρα τους.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2009, 13:34


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα
Στην ατζέντα της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία ξεκινά την Πέμπτη στις Βρυξέλλες, αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός της Ιταλίας...