Δωρεάν έλεγχος για γαϊδούρια και μουλάρια!

Δωρεάν έλεγχος για γαϊδούρια και μουλάρια!

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2009, 13:39
Ελένη Ηλιοπούλου
Στην Ελλάδα είναι δυστυχώς συχνά τα περιστατικά κακοποίησης οικόσιτων και κατοικίδιων ζώων, όμως ευτυχώς υπάρχουν και εκείνοι που διαφέρουν. Το Ελληνικό Ταμείο Μέριμνας Ζώων σε συνεργασία με το βρετανικό φιλοζωικό σωματείο Donkey Sanctuary Equine Project διοργανώνει με την βοήθεια εξειδικευμένων κτηνιάτρων μαζικούς ελέγχουν ιπποειδών, σε πολλές χώρες αλλά και σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Όπως δήλωσε στη zougla.gr η κ. Λίτσα Παλαιολόγου, νηπιαγωγός στην Άνδρο, έψαξε να βρει τρόπους προκειμένου να φροντίσει όσο το δυνατόν καλύτερα το γαϊδουράκι που έχει στο κτήμα της.

Έμαθε για την δράση της οργάνωσης και το πρόγραμμα φροντίδας ιπποειδών και ανέλαβε εθελοντικά να φτιάξει την αφίσα και να συγκεντρώσει τα τηλέφωνα εκείνων που ενδιαφέρονται να περάσουν τα ζώα τους από κτηνιατρικό έλεγχο.

Έτσι για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Άνδρο από τις 22 έως τις 25 Σεπτεμβρίου, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν με την συνεργασία των Βρετανών κτηνιάτρων να ελέγξουν δωρεάν τα νύχια, τα δόντια και να έχουν μια γενική εικόνα της κατάστασης των γαϊδουριών και των μουλαριών τους.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2009, 13:39


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα