Συνεχίζεται το εμπόριο εργατών-δούλων

Συνεχίζεται το εμπόριο εργατών-δούλων

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2009, 08:58
Οργανωμένο κύκλωμα, που προωθούσε παράνομα αλλοδαπούς για εργασία στον κάμπο της Βάρδας και της Μανωλάδας, βρίσκεται πίσω από τη σύλληψη ενός Αιγύπτιου, την Τρίτη το βράδυ, σύμφωνα με την Ασφάλεια.

Ο Αιγύπτιος, που είναι παντρεμένος με Ελληνίδα, συνελήφθη στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών -Αθηνών, στο ύψος της Διγενή. Από εκεί θα μετέφερε στην περιοχή της Ηλείας, με το ΙΧ του, τέσσερις Παλαιστίνιους και έναν Μαυριτανό για να εργαστούν σε αγροτικές εργασίες στην περιοχή.

Σύμφωνα με την Ασφάλεια Πατρών, ο αλλοδαπός κατηγορείται για παράνομη μεταφορά μεταναστών, καθώς ο ίδιος είχε συγκεντρώσει συνολικά το ποσό των 2.200 ευρώ από τους αλλοδαπούς ως αντίτιμο για τη μεταφορά και την προώθησή τους σε αγρότες της περιοχής του κάμπου της Ηλείας.

Οι αλλοδαποί, που εντοπίστηκαν στο όχημα του Αιγυπτίου, φαίνεται ότι είχαν έρθει στην Πάτρα με το ΚΤΕΛ, και είχαν κατέβει στο σημείο όπου ο μεταφορέας τούς ανέμενε με το αυτοκίνητό του.

Πηγή: εφ. Πελοπόννησος

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2009, 08:58


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα
Στην ατζέντα της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία ξεκινά την Πέμπτη στις Βρυξέλλες, αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός της Ιταλίας...