Βομβιστική επίθεση στο Ιράκ "σκοτώνει" οκτώ

Βομβιστική επίθεση στο Ιράκ "σκοτώνει" οκτώ


Στόχος ήταν οι αντίπαλοι της Al Qaeda και ο καμικάζι πέτυχε αυτό που ήθελε! Να εξολοθρεύσει την ομάδα που πολεμούσε την οργάνωση, όπως και τον επικεφαλής της.

Οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν, ανάμεσά τους και ο αρχηγός μιας ομάδας μαχητών, οι οποίοι πολεμούν κατά της Al Qaeda, ενώ 10 τραυματίστηκαν από έναν καμικάζι, ο οποίος πυροδότησε σήμερα τα εκρηκτικά που είχε στη ζώνη του σε μια κοινότητα στο ανατολικό τμήμα του Ιράκ.

Ο καμικάζι ανατινάχτηκε μέσα σε μια καφετέρια στο Μπουχρούζ, επαρχία της Ντιγιάλα, όπου βρισκόταν και ο Λαΐθ Μισαάν, τοπικός ηγέτης των Σάχουα.

Οι Σάχουα είναι σουνίτες μαχητές, οι οποίοι μάχονται κατά της οργάνωσης του Osama Bin Laden, εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας αξιωματούχος των σωστικών συνεργείων στη Μπακούμπα.

Ο τραγικός απολογισμός επιβεβαιώθηκε από τον Δρ. Αχμέντ Αλουάν, του γενικού νοσοκομείου της Μπακούμπα.

«Μας μετέφεραν στο νοσοκομείο οκτώ πτώματα και δέκα τραυματίες», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο, διευκρινίζοντας ότι όλα τα θύματα είναι άνδρες.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2009, 19:26


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα
Την περασμένη Τρίτη αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Άμεσης Δράσης και Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης συμμετείχαν σε ευρείας κλίμακας...