«Δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία με τον Λαυρεντιάδη»

«Δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία με τον Λαυρεντιάδη»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2009, 20:29
Για το θέμα της πώλησης του 50% της Καραϊσκάκης ΑΕ και του 10% της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη τοποθετήθηκε ο διευθυντής επικοινωνίας των Πειραιωτών, Γιώργος Μώραλης, ο οποίος μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 διατράνωσε ότι δεν υπάρχει ακόμη οριστική συμφωνία μεταξύ του Κύπριου επιχειρηματία και του Σωκράτη Κόκκαλη.
 
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο κ. Μώραλης

Για το θέμα της αγοράς ποσοστού της «Καραϊσκάκης ΑΕ» και της επικείμενης συμμετοχής του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη στο μετοχικό σχήμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός


«Εδώ και περίπου δύο μήνες υπάρχει μια συζήτηση μεταξύ του Σωκράτη Κόκκαλη και του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη για να μπει ο δεύτερος μέτοχος στην «Καραϊσκάκης Α.Ε.» και το αν επιθυμεί και σε ποιο βαθμό να εμπλακεί στην ΠΑΕ. Δεν είναι δυνατόν να βγαίνουν στη δημοσιότητα τι συζητούν οι δύο άνδρες. Και τα δύο θέματα παραμένουν ανοιχτά, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τις λεπτομέρειες. Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, κ. Γιάννης Χρυσικόπουλος, ξενάγησε χθες στις εγκαταστάσεις του Ρέντη κάποιους συνεργάτες του κ. Λαυρεντιάδη και όλα αυτά δείχνουν ότι δεν έχει τελειώσει τίποτε. Είναι λογικό και σαφές να θέλουν να γνωρίζουν τα πάντα για την «Καραϊσκάκης Α.Ε.» και την ΠΑΕ. Κατά τη γνώμη μου, αυτά τα πράγματα δεν θα έπρεπε να απασχολούν καθημερινά τον Τύπο.

Οι φίλαθλοι ενδιαφέρονται για άλλα πράγματα που απασχολούν τον Ολυμπιακό. Όταν έχουμε την οποιαδήποτε τελική εξέλιξη, είναι βέβαιο ότι είτε μέσω ανακοίνωσης, είτε μέσω κάποιας συνέντευξης Τύπου, θα δοθούν τα στοιχεία που ενδιαφέρουν. Γνωρίζουμε ότι ο κ. Λαυρεντιάδης θα μπει στην «Καραϊσκάκης Α.Ε.», αλλά αν το ποσοστό αυτό θα είναι 48 ή 49%, δεν νομίζω ότι αφορά τον κόσμο του Ολυμπιακού. Από εκεί και πέρα, υπάρχει μια επιθυμία του επιχειρηματία να εμπλακεί σε έναν βαθμό και με την ΠΑΕ. Είναι σε συζητήσεις με τον Σωκράτη Κόκκαλη. Όταν αυτό οριστικοποιηθεί, θα δημοσιοποιηθεί.

Δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω και ούτε γνωρίζουμε κάτι παραπάνω από αυτά που συζητούν μεταξύ τους. Το χρονικό όριο για την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ είναι μέχρι τον Δεκέμβριο. Μέχρι τότε, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι πρόκειται να γίνει. Τα πάντα κινούνται. Υπάρχει μια καθημερινή εξέλιξη και δεν είναι δυνατόν να υπάρχει συνεχής ενημέρωση. Όταν οριστικοποιηθεί η συμφωνία, θα υπάρξουν ανακοινώσεις και σε ό,τι αφορά την ολοκλήρωση της αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου και σε ό,τι αφορά την «Καραϊσκάκης Α.Ε.».

Για τη χωρητικότητα του γηπέδου Καραϊσκάκη

«Ειδικά στο παιχνίδι με τη Σταντάρ, θα γίνει πραγματική ‘μάχη’ για ένα εισιτήριο. Το Καραϊσκάκη για έξι αγώνες τον χρόνο είναι μικρό. Αν όμως τελειώνεις την χρονιά στο πρωτάθλημα με 25-26 χιλιάδες εισιτήρια μέσο όρο, αυτό είναι ιδανικό. Ωστόσο, στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ και τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, είναι μικρό, ακόμη κι αν η χωρητικότητα ήταν 50.000. Ακόμη και όταν παίζαμε στο ΟΑΚΑ, το γήπεδο γέμιζε και κάποιοι φίλαθλοι έμεναν απ’ έξω. Ωστόσο, εκείνο που έχει σημασία είναι να γεμίζει πάντα το γήπεδο ανεξάρτητα από το όνομα του αντιπάλου. Αν ο Ολυμπιακός τελείωνε με μέσο όρο 32.000 εισιτηρίων, τότε θα έλεγα ότι το γήπεδο είναι μικρό. Αλλά, σας ξεκαθαρίζω ότι ουδέποτε υπήρξε σκέψη επέκτασης του Καραϊσκάκη για αύξηση χωρητικότητας».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2009, 20:29


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα