«Επιστράτευση» στο Facebook για μια φωτογραφική μηχανή

«Επιστράτευση» στο Facebook για μια φωτογραφική μηχανή

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2009, 08:13
Μύκονος - Λονδίνο - Αυστραλία μέσω Facebook, για μια φωτογραφική μηχανή...

Περισσότεροι από 235.000 άνθρωποι επιστρατεύθηκαν στο Facebook προκειμένου να βρεθεί ο κάτοχος της κάμερας που βρήκε τυχαία το καλοκαίρι ένας Αυστραλός τουρίστας στη Μύκονο.

Επιστρέφοντας στην πατρίδα του, ο Ντάνι Κάμερον δημιούργησε ένα group αναζήτησης στην δημοφιλή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να εντοπίσει τον ιδιοκτήτη της φωτογραφικής μηχανής. Από τον Οκτώβριο και έως τις 2 Νοεμβρίου 235.000 άτομα έγιναν μέλη του group. Ο ιδιοκτήτης εντοπίστηκε στο Λονδίνο και η μηχανή του παραδόθηκε με… όλες τις τιμές.

«Ήθελα να ενθαρρύνω τον κόσμο να πιστέψει πως υπάρχει ακόμα ελπίδα, ειλικρίνεια και εντιμότητα. Δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα χωρίς αυτούς τους 235.000 ανθρώπους. Η καλοσύνη είναι βασικό στοιχείο της ανθρωπιάς μας. Υπάρχουν κάθε στιγμή χίλιοι άνθρωποι που κάνουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα από το να επιστρέψουν μια χαμένη κάμερα. Οι χίλιοι να γίνουν εκατομμύρια», είπε ο Ντάνι Κάμερον.

«Πετύχαμε τον στόχο μας, βρήκαμε τον ιδιοκτήτη. Σας ευχαριστώ όλους. Το γκρουπ διαλύεται. Ανοίξτε τις σαμπάνιες», ενημέρωσε τους «συνεργάτες» του.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2009, 08:54


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα