«Εύχομαι να είναι το τελευταίο κακό»

«Εύχομαι να είναι το τελευταίο κακό»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2009, 16:56
Συλλυπητήρια ανακοίνωση για το αιφνίδιο θάνατο του Αντόνιο Ντε Νίγκρις εξέδωσε ο Π.Σ.Α.Π. (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών), στην οποία ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Αντώνης Νικοπολίδης, ευχήθηκε ο χαμός του 31χρονου Μεξικανού άσου να είναι το τελευταίο κακό για για την οικογένεια των ποδοσφαιριστών αλλά και για την ομάδα της Λάρισας.

«Προς ΠΑΕ Λάρισα

Αγαπητοί Κύριοι,


Ο αδόκητος χαμός του συναδέλφου μας ποδοσφαιριστή της Λάρισας, Αντόνιο Ντε Νίγκρις, μας έχει συγκλονίσει καθώς κυριολεκτικά δεν υπάρχουν λόγια για να περιγραφεί η απέραντη θλίψη που νιώθουμε για το θάνατο ενός νέου ανθρώπου, ενός αθλητή που έσβησε τόσο ξαφνικά και πρόωρα, ενός φίλου μας και μέλους του Συνδέσμου μας.

Παρακαλώ όπως δεχθείτε και διαβιβάσετε και στην οικογένεια του Αντόνιο Ντε Νίγκρις τα συλλυπητήρια του Διοικητικού Συμβουλίου και των μελών του Π.Σ.Α.Π. και τα δικά μου προσωπικά.

Εύχομαι να είναι αυτό το τελευταίο κακό για την οικογένεια των ποδοσφαιριστών αλλά και για την ιστορική ομάδα της Λάρισας, την οποία έχει σημαδέψει η μοίρα και με άλλες απώλειες σπουδαίων συναδέλφων μας, ποδοσφαιριστών με ποιότητα κι αξία, στοιχεία που διέκριναν και τον Αντόνιο Ντε Νίγκρις.

Με εκτίμηση
Αντώνης Νικοπολίδης
Πρόεδρος Π.Σ.Α.Π.»

Διαβάστε επίσης:

Ρέκβιεμ... για Ντε Νίγκρις
 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2009, 17:05


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα