Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Χίθροου

Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Χίθροου

Σε αεροσκάφος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με προορισμό το Ντουμπάι, το οποίο αναχωρούσε από το αεροδρόμιο του Χίθροου επιβιβάστηκαν άνδρες της βρετανικής Αστυνομίας, συλλαμβάνοντας τρεις επιβάτες, έπειτα από προφορικές απειλές που ακούστηκαν πριν από την απογείωση.

Το Sky News, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, μετέδωσε πως τρεις νεαροί Άγγλοι μεταφέρθηκαν εκτός του αεροσκάφους και είπε πως από τις έρευνες της Αστυνομίας δεν προέκυψε οποιαδήποτε απειλή για την πτήση, υποδεικνύοντας πως το περιστατικό μπορεί να ήταν μια κακόγουστη φάρσα.

Εκπρόσωπος του αεροδρομίου δήλωσε πως οι άλλες πτήσεις στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Βρετανίας δεν επηρεάστηκαν. Μάρτυρες δήλωσαν στο Sky πως ένοπλοι αστυνομικοί με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά επιβιβάστηκαν στην πτήση EK004, η οποία επρόκειτο να απογειωθεί γύρω στις 22:00 (ώρα Ελλάδας) και απομάκρυναν τους επιβάτες.

"Φαίνεται πως υπήρξε κάποιου είδους προφορική απειλή", δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας. "Αυτή τη στιγμή είναι υπό κράτηση. Το αεροδρόμιο παραμένει ανοικτό".Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2010, 03:07


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα
Παρά τις ολονύχτιες έρευνες στην Κρήτη, η αγωνία για την τύχη των τεσσάρων αγνοουμένων, μελών οικογενείας, παρατείνεται...