Σαμαράς, Φασιανός, Βούλγαρης, Λοβέρδος, Καρυστιάνη τίμησαν τον γιο του Μ. Μητσιά

Σαμαράς, Φασιανός, Βούλγαρης, Λοβέρδος, Καρυστιάνη τίμησαν τον γιο του Μ. Μητσιά

Γ.Α.
Πλήθος από στελέχη του Πολιτισμού, της Πολιτικής, του Επιχειρείν αλλά και των media τίμησε τον γάμο του γιου της Λίτσας και του Μανώλη Μητσιά, Μίλτου, με την Μαρία – Ελουΐζα Σταβάρα, το Σαββατόβραδο, στην Αγία Μαρίνας της Εκάλης, χοροστατούντος του αρχιεπισκόπου Αθηνών.

Ήταν παρόντες οι πολιτικοί Αντώνης Σαμαράς, Ανδρέας Λοβέρδος, Μαριέττα Γιαννάκου, Τηλέμαχος Χυτήρης, Άκης Γεροντόπουλος, Θανάσης Ακριβόπουλος, οι συνθέτες Γιώργος Κατσαρός, Θάνος Μικρούτσικος, Ηλίας Ανδριόπουλος, Λουκιανός Κηλαϊδόνης, ο Παντελής Βούλγαρης με την συγγραφέα Ιωάννα Καρυστιάνη, ο ζωγράφος Αλέκος Φασιανός, οι δημοσιογράφοι Κ. Τσαρούχας, Κ. Μαρδάς, Μ. Σαριδάκης, Φ. Σιούμπουρας, Γ. Αρκουλής, Στάθης (Σταυρόπουλος), οι εκπαιδευτικοί – λόγιοι Σαράντος Καργάκος και Κώστας Γεωργουσόπουλος, οι τραγουδιστές Κώστας Μακεδόνας, Σαβέρια Μαργιολά, Ρίτα Αντωνοπούλου, ο επιχειρηματίας Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, ο Μιχάλης Σάλλας, ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλςο και πλήθος φίλων των νεονύμφων, αλλά – κυρίως- του…πεθερού!

Στην εντυπωσιακή δεξίωση που ακολούθησε (στην Βαρυμπόμπη), αρκετή συγκίνηση «προέκυψε» όταν ο Μητσιάς πήρε το μικρόφωνο και συνοδεία ακορντεόν τραγούδησε «Σήμερα γάμος γίνεται», για να ακολουθήσει το «Επειδή σ’ αγαπώ», που χόρεψε το ζευγάρι.

Λεπτομέρεια: ο γαμπρός και η νύφη εντυπωσίασαν με την άνεσή τους (και οι δύο του ιατρικού χώρου), ενώ όλο το τρακ βγήκε από τον Μανώλη!


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2010, 14:18


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα
Παρά τις ολονύχτιες έρευνες στην Κρήτη, η αγωνία για την τύχη των τεσσάρων αγνοουμένων, μελών οικογενείας, παρατείνεται...