Αυτοκτόνησε ο νευροχειρουργός Δημήτρης Αγγελιδάκης

Αυτοκτόνησε ο νευροχειρουργός Δημήτρης Αγγελιδάκης

Νεκρός εντοπίστηκε σήμερα το πρωί ο νευροχειρουργός Δημήτρης Αγγελιδάκης, ο οποίος πριν από χρόνια είχε χειρουργήσει τον σύζυγο της Αλεξίας Έβερτ, κόρης του Μιλτιάδη Έβερτ.

O Δημήτρης Αγγελιδάκης βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του, στην περιοχή του Ντράφι, στην Πεντέλη. Είχε απαγχονιστεί με τη γραβάτα του, την οποία είχε δέσει από τη χειρολαβή.

Σύμφωνα με όλα τα στοιχεία που έχουν δημοσιοποιηθεί έως σήμερα, μετά από τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκεΗ Αλεξία Έβερτ με τον σύζυγό της Γιώργο Αλβέρτη ο σύζυγος της Αλεξίας Έβερτ, Γιώργος Αλβέρτης, προκλήθηκε στον ασθενή ανεπανόρθωτη εγκεφαλική βλάβη.

Στις 21 Δεκεμβρίου -και λίγο πριν παραγραφούν τα αδικήματα- η οικογένεια Έβερτ κατέθεσε μήνυση κατά των γιατρών που εγχείρησαν τον Γιώργο Αλβέρτη, σύζυγο της Αλεξίας. Ανάμεσα στους γιατρούς ήταν και ο Δημήτρης Αγγελιδάκης. Η υπόθεση ανατέθηκε σε πταισματοδίκη.

Χθες, ο νευροχειρουργός απολογήθηκε με γραπτό υπόμνημα για το «ιατρικό λάθος» που, σύμφωνα με την οικογένεια Έβερτ, είχε ως αποτέλεσμα η υγεία του Γιώργου Αλβέρτη να υποστεί μη αναστρέψιμη βλάβη.

Η σύζυγος του Δημήτρη Αγγελιδάκη είχε καταγγείλει πρόσφατα στις Αρχές την εξαφάνισή του. Μάλιστα, όπως είχε αναφέρει στους αστυνομικούς, ο Δημήτρης Αγγελιδάκης ήταν «χαμένος» στις σκέψεις του το τελευταίο διάστημα.

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση, αλλά όλα τα στοιχεία δείχνουν μέχρι στιγμής ότι πρόκειται για αυτοκτονία.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2010, 13:31


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα
Σε μαθήματα προσανατολισμού διαγωνίστηκαν σήμερα, προτελευταία μέρα ολοκλήρωσης των πανελλαδικών εξετάσεων, οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων...