Στον αέρα οι επίκαιρες ερωτήσεις

Στον αέρα οι επίκαιρες ερωτήσεις

Δ. Κ.
Σιγά μην άφηνε τον γάμο να πάει για πουρνάρια, ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Άφησε, λοιπόν, τον Ροντούλη να ουρλιάζει στην Ολομέλεια για την απουσία του, και πήγε στο υπουργικό συμβούλιο όπου και συζητήθηκε το πρόγραμμα σταθερότητας. Έτσι, τρεις επίκαιρες ερωτήσεις προς τον υπουργό Οικονομικών δεν συζητήθηκαν.

«Θέλουμε να καταγγείλουμε με σαφή και κατηγορηματικό τρόπο την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, η οποία δεν ήρθε να απαντήσει στην ερώτησή μας για τους επαγγελματίες στα Τέμπη που έχουν καταστραφεί οικονομικά» είπε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, όταν ο αντιπρόεδρος Βύρων Πολύδωρας τον ενημέρωσε ότι η ερώτησή του δεν θα συζητηθεί λόγω κωλύματος του υπουργού. Για να ακριβολογούμε, λόγω του υπουργικού συμβουλίου.

Έλα, όμως, που το υπουργικό συμβούλιο ξεκίνησε στις 11, ενώ η συζήτηση των επίκαιρων ερωτήσεων είχε αρχίσει από τις 9 και 30. Άρα, αν ήθελε ο υπουργός, όλα μπορούσε να τα προλάβει, αλλά μετά την άσχετη τροπολογία που έφερε για τις γονικές παροχές και τον σάλο που προκλήθηκε, τό ’μαθε το ποίημα καλά ο κύριος Παπακωνσταντίνου και έκανε κτήμα του το «όποιος βιάζεται σκοντάφτει».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2010, 11:47


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα
Καρέ-καρέ αποτυπώνεται σε βίντεο που εξασφάλισε το zougla.gr η στιγμή που ο ένοπλος δράστης ακινητοποίησε υπάλληλο περιπτέρου επί της...