Αποτυχημένος τσαντάκιας

Αποτυχημένος τσαντάκιας

«Ερασιτέχνης» αποδείχθηκε ένας 18χρονος επίδοξος τσαντάκιας από τον Βόλο, ο οποίος, το βράδυ της Τετάρτης, απέτυχε εις διπλούν να αρπάξει τσάντες από περαστικούς.

Η πρώτη απόπειρα σημειώθηκε εις βάρος μιας 30χρονης εκπαιδευτικού, η οποία, όμως, αντιστάθηκε και ως εκ τούτου ο νεαρός δεν μπόρεσε να της αποσπάσει την τσάντα.

Ο 18χρονος δεν το έβαλε κάτω και τη δεύτερη φορά πλησίασε με το μοτοποδήλατο του έναν 27χρονο ποδηλάτη, από τον οποίο προσπάθησε να αφαιρέσει την τσάντα του που περιείχε επαγγελματικά έγγραφα.

Ωστόσο, η αντίσταση του ποδηλάτη αποδείχθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο, αφού αρχικώς προκάλεσε την πτώση του δράστη από το μοτοποδήλατο και εν συνεχεία τη σύλληψή του.

Όπως διαπιστώθηκε από την προανάκριση, οι αποτυχίες για τον νεαρό είχαν ξεκινήσει μια ημέρα νωρίτερα, όταν μια 57χρονη δικηγόρος είχε επίσης αντισταθεί στην προσπάθειά του να της αφαιρέσει την τσάντα.

Πηγή: ΕΡΑ Βόλου

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2010, 18:09


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα
Προσκλητήριο προς πολιτικούς και πολίτες που ανήκουν στον πατριωτικό χώρο κήρυξε ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά...