Ληστεία σε βάρος οδηγού ταξί

Ληστεία σε βάρος οδηγού ταξί

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2010, 17:40
Στο Καλοχώρι σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα η πέμπτη κατά σειρά ληστεία που καταγράφεται στη Θεσσαλονίκη σε διάστημα μόλις δύο μηνών εις βάρος οδηγού ταξί, σπέρνοντας τον τρόμο
και των πανικό στους αυτοκινητιστές της συμπρωτεύουσας.   

Το περιστατικό συνέβη κοντά στη γέφυρα του Γαλλικού ποταμού, όταν ο δράστης με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, πιθανότατα μαχαιριού, ακινητοποίησε τον οδηγό αποσπώντας τις εισπράξεις του. Στη συνέχεια, διέφυγε πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ το ακριβές χρηματικό ποσό που αφαίρεσε παραμένει άγνωστο.

Να θυμίσουμε ότι στις 25 Νοεμβρίου, ένας 52χρονος οδηγός είχε δεχθεί επίθεση με μαχαίρι στην περιοχή της Τούμπας με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στα πλευρά, στο θώρακα και στο λαιμό.

Τραγικότερη κατάληξη είχε η δεύτερη κατά σειρά επίθεση στην περιοχή της Πυλαίας, με θύμα έναν 32χρονο οδηγό, ο οποίος, τα ξημερώματα των Χριστουγέννων, τραυματίστηκε θανάσιμα από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα που δέχθηκε από αγνώστους στο λαιμό.

Τέλος, στις 28 Δεκεμβρίου και στις 13 Ιανουαρίου, σημειώθηκαν δύο ένοπλες ληστείες σε βάρος οδηγών ταξί, αντιστοίχως στις περιοχές της Τούμπας και του Καυτανζογλείου.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2010, 17:59


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα